Mini Nešiojamas Super Ryškus Žibintuvėlis Su Keychain Stovyklavimo, Žvejybos Dviračių Lauko Žibintų Savigynos Žibinto Lemputė

€0.72

-38%

€1.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: katė karka keychain gynybos, įtaisą "keychain", daugiafunkcinis, stun gun pipirines savigynos rinkinys, pagrindiniai susitraukimo, nemo stargaze recliner prabanga stovykla kėdė, keychain led, gynybos ginklą, kačiukas žaislas tunelis, lengva kempingas šviesos, keychain savigynos.

Aprašymas:

1. Nors jis yra mažas LED lempos, šviesos šaltinis yra tikrai ryškus ir visai yra gražus.

2. Keturių LR41 mygtuką ląstelių yra priimta, kuris yra patogus pakeisti ir super energijos taupymo.Išorinis korpusas pagamintas iš aviacinio aliuminio lydinio, ir paviršius yra anoduoti ir spalvoti CNC pjovimo technologija (yra keturi LR41 baterijos šio produkto viduje, kuris yra nemokamas).

3. Į užsegimas šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės, didelės šviesos ir didelio stiprio aliuminio lydinio, kuris yra tvirtas ir patvarus.Labai stiprus ir sveria tik 20 gramų

4. Šis naujas mažas žibintuvėlis, jums reikia tik pakabinti jį su savo raktą, ir nusukti maži lempos laikiklis švelniai jį naudojant, viskas tampa paprasta.

5. Šis produktas priima itin didelio ryškumo naujos technologijos šviesos lemputę, kuri gali lengvai apšviesti visą koridorių, su super energijos taupymo, ir turi savo ypatingą bateriją, taip, kad jums nereikės nerimauti apie groping slaptas koridorius! !

6. Viso kūno oksidacijos, įskaitant siūlus, vandeniui sandarinimo žiedas, kasdien atsparus vandeniui, ar ne nardyti, 4 originalus baterijos (plastikas apsaugo organizmą, nebus sklaida), akumuliatoriaus izoliacijos lakštas, prašome pašalinti izoliacija, lapas po pirkimo, ir tada jis gali įsižiebti.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: LED mini keychain žibintuvėlis

Matmenys: 5.8*1.8*1.8 CM

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Panaudojimas: alpinizmas, lauko naktį vaikščioti, koridorius vaikščioti, ir t.t.

Naudojimas:

Prieš naudojant, pašalinti izoliacijos plėvelės, savo ruožtu, ir priveržkite lempos cokolis blizgesį, ir atlaisvinti lempos cokolis šiek tiek jį uždaryti, kai nenaudojate, kurį patogu ir paprasta naudoti!

Pakuotė:

1* lempos

Pavadinimas Mini alpinizmo lempos
Dropshipping Didmeninės Parama
Tipas Kišenė, Multi Įrankiai
Spalva 6 spalvos
Kilmės KN(Kilmės)
dydis S

Panašūs produktai