Teepor® Švartavimo Lynų U Tipo Threader Valtis Kablys Threader Anglies Pluošto Teleskopinis Meškerykotis Žvejybos Polių Ritės Žvejybos Accessories

€14.44

-22%

€18.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žvejybos replės pesca, valtis pvc, charonas, žuvų lazdele, stalo titano, svėrimo skalės yunmai, kablys sienos, paveldo baidarių priedai, 48v phantom power, buriavimas valtys, aksesuarai blokuoti.

Nereikia traukti savo valtis per taip sunku su polius, ar rizikingas šuolis nuo valties rišti virvę nebėra!

Į TEEPOR 's unikalus desing padeda savo virvę, eiti tiesiai per bet kuri vieta, kur gali stora valtis virve per ilgą atstumą, ir jūs galite lengvai traukti valtis per kranto ir susieti jį į viršų.Švartavimo valtys lengvai!

BŪTINA TURĖTI DAUGIAFUNKCINĖ ĮGYVENDINTI

TEEPOR bus greiferiniai lyno ir padaryti jį per doko traukdami plaukiojančiu laivu per dokas su straight pull ; BTW, Naudojant jį kabinti Kalėdų žiburiai dėl savo priešais ar kieme alyvuogių medis taip pat yra galimybė.

NAUJAS UPDATE, APSAUGO NUO RŪDŽIŲ

Nerūdijančio Plieno=Rūdžių, Atsparus Vandeniui.Aukščiausios kokybės TEEPOR yra sukurti, siekiant patenkinti visus jūsų poreikius už laivybos sezono. (Blokavimo mechanizmas, atnaujinta vasario 2021)

15 OZ-BE ŠVIESOS NAŠTA

Tai kaip turintis " 400ml butelis vandens , jokio spaudimo!Naudojant jį daryti tai, ką norite daryti ramiai!

GALUTINIS PRATĘSIMO AŠIGALIO Į RINKĄ ŠIANDIEN

Laikyti polių ilgai 150cm(40 iki 150cm) bet vis tiek, tik sveria 200g!Non-Slip minkšta guma, rankiniai spaustuvai patogumui ir patikimas sukibimas lyjant . 1.3 5ft Polių yra pagamintas iš Nerūdijančio Plieno, patvarumo.

LENGVAS VALDYMAS IR SAUGOJIMAS

Sklandžiai pratęsimo, lengvai užsirakina ir atrakinti, 2/3 skyrių teleskopinė dizaino lengvo nešiojimo ir laikymo, tilptų į mažą-ish saugojimo spintelę vieta ant grindų denio jūsų valtis.

Į TEEPOR PRANAŠUMAS

1 METŲ GARANTIJA– Kada paskutinį kartą gavai apsipirkimas, kad "Sužavėjo" jūs?Tikriausiai ne, nors.Čia ne TEEPOR, mes vertus-tikrinami & Pakuojami Produktai su dideliais klientų aptarnavimas.

TEEPOR - Jūs galite Pasitikėti : Anythings mes galėtume jums padėti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes stengiamės padėti jums

Specifikacijos

Medžiaga

Nerūdijantis Plienas+S oft Gumos

Produkto Svoris

545G

Gaminio Dydis

TEEPOR +Lazdele: 42.5x22.5x3.5cm( Strypas pratęsimo 40 iki 150cm/1.3 5ft )

TEEPOR +Adapteris: 30cmx19.5cmx4.5cm

Pakuotės Turinys

1 × Teepor Pastaba

Laikykite šviesiai įtampa ant lyno, kai taikant Teepor.Tai padės sklandžiai, mechanizmas.

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodoma nuotrauka.

Pristatymas:

Nemokamas Pristatymas visame Pasaulyje: Per 49.99 dolerių.

Mes procesų pavedimus tarp pirmadienis ir penktadienis.Užsakymai bus tvarkomi per 15 darbo dienų nuo užsakymo ir išsiunčiamas vykdyti kitą dieną po perdirbimo dieną.Mes neturime laivų savaitgaliais.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Titano Plienas
Naudojimas Home DIY
Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Panašūs produktai