Daugiafunkcinis Žaidimų Valdiklis Universalus Laikiklis prie Sienos tvirtinamas Rankų Stovėti Saugojimo Laikiklis Pakaba Už PS5/PS4/xBox/Jungiklis

€5.66

-67%

€17.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ps4 vr, prie sienos tvirtinamas padėklas pet, padengti ps5, kontrolės ps5, kontrolės ps4, sienos lipdukas, xbox gamepad, kaukolė co jungiklis, lb rb bamperis mygtuką " xbox vienas valdytojas, laidžios plėvelės klaviatūra ps4.

Daugiafunkcinis Žaidimų Valdiklis Universalus Laikiklis prie Sienos tvirtinamas Rankų Stovėti Saugojimo Laikiklis Pakaba Už PS5/PS4/xBox/Jungiklis

Aprašymas : 1. Puikus PS5: Tiesiog pakabinti savo pultelis/ausinės/nuotolinio valdymo ant sienos tvirtinamą laikiklį apsaugoti savo žaidimų priedai.Tai prie sienos tvirtinamas laikiklis yra universalus, skirtas organizuoti pultelis/ausinės/nuotolinio valdymo pultą.

2. Profesionalios Žaidimų Valdiklis Turėtojas: duomenų valdytojo turėtojas išlaiko savo žaidimo valdiklį vieta.Savininkas gali stabiliai organizuoti savo žaidimų valdiklis ir pateikti savo valdiklis su puikus rodymo kampas.

3. Lengvas Montavimas: Šis žaidimas valdytojas, savininkas yra lengva įdiegti, tiesiog naudokite 4 įtraukta varžtas fix bazė prie kojų.Sausos sienos inkarai gali užtikrinti saugesnį ir stabilus montavimas.

4. Tinka Visų Žaidimų Ausinės: žaidimų ausinės laikiklis, tinkamas žaidimų ausinės (ir ne žaidimų ausinės) įvairių tipų ir dydžių.Kreivų rankų turėtojas lova nesukels jokių raukšles ant ekrano užsklandą, ir saugo jūsų rankų įranga vietoje.Savininkas gali turėti savo rankų stabiliai ir tvirtai.

5. Ką Jūs Gausite: 1 x tvirtinimo prie sienos, 4 x varžtų rinkinys (įskaitant sienos inkaro), 1 x atsuktuvas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Tinka: žaidimas pultelis/ausinės/nuotolinio valdymo pultas

Spalva: juoda, balta

Pakavimo Sąrašas:

1 x tvirtinimo prie Sienos

5 x Varžtų Rinkinys

1 x Atsuktuvas

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Kilmės KN(Kilmės)
Su USB no
Suderinamos Prekės/Modelis SONY
Modelio Numeris nustatyti turėtojas
Prekės Pavadinimas Rondaful

Panašūs produktai