6pcs Virimo Virtuvės Įrankis Silikono Mentele Daugkartinio naudojimo Daugiafunkcinis 3 Dydžių Namuose Paskutinis Lašas Grandiklis Skardinės Lengva Valyti Jar Lankstus

€6.47

-25%

€8.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Stūmoklio 54mm, gali sutraiškyti, piltuvėlis mažas, oro kompresorius toyota, stūmoklio žiedas, automobilių kompresorių, 15, porolonas vamzdis, žarnos jungtis, plastiko piltuvėlis.

Aprašymas:

Paskutinis lašas mentele: silikono mentele funkcijų pakankamai ilgo kūno ir siauros galvos gauti paskutinis lašas iš savo talpyklos elementą, tai reiškia ne daugiau iššvaistoma produkto.

Medžiaga: silikono mentele yra pagaminti iš tvirtos ir elastingos medžiagos, vadovas turi teisę lankstumo lengvai apeiti posūkiuose ir kampuose konteinerio.

Naudojimas: gali būti taikomi kosmetika, rankų kūno losjonas, lūpų blizgesys, nagų lakas, maisto produktų, pavyzdžiui, garstyčių jar, žemės riešutų sviestas, kečupas (ketchup) ir daugybė kitų kasdien elementus.

Lengva valyti: vientisas besiūlis dizainas išlaikyti jį tvirtas, be pertraukos atveju ir lengva valyti, sutaupyti jūsų laiką ir energiją, priima patogumui už jus gyvenimą.

Ką gausite: 1 set įskaitant 6 gabalus silikono mentele 3 skirtingų dydžių, 2 x didelės mentele, 2 x vidutinės mentele, 2 x mažas mentele, įvairių dydžių ir įvairių spalvų, kad atitiktų jūsų įvairius poreikius.

Specifikacija:

Medžiaga: silikonas

Spalva: mišrus spalva

Dydis(apytiksliai): trumpas: 15.5*0.8 cm/6.1*0.31 colių(ilgis*plotis)

laikmena: 23*1cm/9.06 straipsnis*0.39 colių(ilgis*plotis)

ilgas: 31*1.5 cm/12.2*0.59 colių(ilgis*plotis)

Pakuotė:

2 vnt x trumpą silikoninės mentelės.

2 vnt x vidutinės silikoninės mentelės.

2 vnt x ilgio silikoninės mentelės.

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Paramos CSV/EXCEL " Dropshipping

Medžiaga Silikono
Specialybės Įrankiai Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo EEB

Panašūs produktai