Elektrinis Automatinis Malūnas Pipirų ir Druskos Malūnėlis LED Šviesos Pipirų, Prieskonių, Grūdų Malūnai Porceliano Šlifavimo Core Malūnas Virtuvės Įrankiai

€10.00

-40%

€16.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: yzf 426 2001 grafika.

Elektrinis Automatinis Malūnas Pipirų ir Druskos Malūnėlis LED Šviesos Pipirų, Prieskonių, Grūdų Malūnai Porceliano Šlifavimo Core Malūnas Virtuvės Įrankiai

Aprašymai:

Prekės Pavadinimas: Elektros Druskos ir Pipirų Malūnėlis

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas + Akrilas + Procelain Šlifavimo Core+ABS

Spalva: Juodas (ABS) ir Sidabrinė (Nerūdijančio Plieno)

Dydis: Ilgis 20cm (7.87 colių),skersmuo apie 5.2 cm

Grynasis Svoris: Juoda malūnas yra apie 300g, nerūdijančio plieno yra 340g

Talpa: Apie 120ml skersmens, telpa 60-70g Pipirai

Baterija: 6 vnt AAA baterijos ( neįtrauktos į rinkinį )

Savybės:

1. Svorio operacija - Tiesiog apverskite šlifuoklis, tada jis bus šlifuoti druska ir prieskoniai automatiškai, mėlyna LED šviesa, taip pat bus aktyvuota, Tai įdomus ir kūrybingas,patogiai ir be vargo.

2. Tinka frezavimo pipirų, jūros druskos ir kitų mažų prieskoniai.Didelės talpos akrilo butelis leidžia jums pamatyti, kaip daug turinio yra, jis yra labai patvarus,Jokios rizikos, Stiklo Įtrūkimų.

3. Aukštos kokybės reguliuojamas keramikos malūnėlis, kad remia įvairių šlifuoti parametrus iš vidutinės ir stambios.Norėdami reguliuoti tiesiog įjunkite ruošimo rankenėlę viršuje malūnėlis ir pasirinkti savo mėgstamą malimo stambumas.Pasukite pagal laikrodžio rodyklę dėl suplėšytų šlifuoti ir prieš laikrodžio rodyklę dėl stambesnio sumalkite.

4. Švarus už malūnas su minkštu drėgnu skudurėliu.Niekada nepanardinkite jūsų malūnas vandens.Galite šlifuoti ryžiai, išvalyti vidų ir pašalinti kvapą.Prašome saugoti savo malūną, sausoje vietoje ir Saugoti nuo vaikų.

Malūnai Tipas Druskos Ir Pipirų Malūnėliai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
Metalo Tipas Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris Elektros Pipirai Malūnas

Panašūs produktai