Originalios SanDisk A1 Atminties TFcard SDSQUNC 1 TB 16GB 32gb 64G 128G 200G 256G 400G MicroSD C10 UHS-1 "flash" kortelė 512g SDXC u1

€1.89

-49%

€3.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 256G, ms atminties kortelę, kortelė micro sd, micros sd 1 tb, pny micro sd 256 gb, hp sdhc kortelė, notepad, netac ssd, stebėti vnt, sandisk usb.

Šiltas Patarimai:

Kaip patikrinti Talpa ir Greitis atminties kortelę?

1).Prašome naudoti kokybės kortelių skaitytuvas, siekiant patikrinti visas atminties kortelę H2testw ant PC.Realus atminties kortelė turėtų praeiti H2testw be klaidos.

2).Nenaudokite pigūs card reader bandymo Micro SD kortele, greitis Micro SD kortelę, bus sumažintas žemos kokybės kortelių skaitytuvą.

3).Micro SD atminties kortelės greitis yra smarkiai nukentėjo kortelių skaitytuvas ir gebėjimus, galite pasirinkti , USB ir t.t.Žemos kokybės prietaisas bus 100% sulėtinti kortelės greitis 1MB=1000KB.

Pastaba:

1. Mūsų parduotuvė siūlo 100% autentiška.

2. Visi produktai atitinka Sandisk oficialioje interneto svetainėje.

3. Gamintojas pasilieka teisę keisti arba pakeisti gaminį savo nuožiūra.Išvaizda ir pakuotės dizainas gali būti pakeisti be įspėjimo.

4. Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.

Apie talpa:

16GB=apytiksliai 14GB-15GB

32GB=apytiksliai 28GB-30GB

64GB=apytiksliai 57GB-60GB

128GB=apytiksliai 116GB-119GB

256 GB=apytiksliai 230GB-239GB

400GB=apytiksliai 360GB-380GB

Atskirų dovanos gali būti abejotinos kokybės, nes tai yra dovana, todėl mes nepritariame grąžinti pinigus, tačiau mes galime kompensuoti tu vėl šalia prekybos

Greičiau programos našumą

Atitinka A1 veiklos standartus, optimizuoti PROGRAMĄ operacijas, ir leidžia APP programos bus pradėtos ir paleisti greičiau, geriau išmaniojo telefono patirtį.

(Ši funkcija gali skirtis priklausomai nuo naudojamo prietaiso, naudojimo būdas ir kiti veiksniai.Rasite pagrindinio prietaiso gamintoją.)

Šokiruojantis vietos

Apsvaiginimo erdvėje palaiko masinio saugojimo, yra ir daugiau "full HD" vaizdo įrašus ir aukštos kokybės nuotraukų.

Sklandžiam filmavimui

10 klasė video lygį, palaiko full HD filmavimo

Lengva valdyti turinį SanDisk Laikymo Zona app

Leidžia jums lengvai naršyti, naudotis ir atsarginių kopijų failus savo telefono atmintyje, veiksmingai atlaisvinti prietaiso atminties.

Tvirtas ir patvarus dėl atšiaurių aplinkoje

Su SanDisk Extreme didelės spartos mobiliojo microSDXC UHS-I atminties kortelės yra atsparus vandeniui/atsparus smūgiams, šalčiui atspari ir X-ray, atsparus vandeniui.Jūs galite mėgautis nuotykius, nesirūpindami apie ilgaamžiškumą atminties kortelę.

Su savo prietaisu suderinamą

SanDisk mobile atminties kortelė yra suderinama su "Android" išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius ir keičiamos objektyvas kameros

Pastaba pristatymas

1. Ilgai tarptautinės laivybos bus sugadinti ir sunaikinti paketą, jei rasiu ten yra išpakavimas ženklai, prašome ženklas.Išorinis Paketas, geros būklės, tačiau produkto mažmeninės prekybos paslaugų paketą, išspaudimo deformacijos, tačiau neturi įtakos produkto naudojimui, yra normalu.

2. jei jūsų Patvirtinimo Laikas artėja,ir vis tiek negaunate prekes,prašome susisiekti su mumis pratęsti pristatymo data.

Garantija:

(1).Kokybės klausimai --- grąžinti elementą, tada mes grąžinsime visus pinigus, Grąžinti mokestį klientas mokėti

(Jeigu jis vyras-padaryta žala, jokios garantijos.)

(2).Nepatenkinti punktas --- ne grąžinti pinigus ar jums grąžinti elementą, tada mes grąžinsime visus pinigus , grąžinti mokestį klientas mokėti

(3).Adapterio arba Kortelių skaitytuvas žala --- ne grąžinti

(Adapteris ir skaitytuvas yra nemokami, nėra garantijos, jei jiems reikia mokėti pinigų, kad pirkti, mes tiesiog grąžinti jums tą pačią kainą, kurią mokate.)

Reikia žinoti:

(1).Grįžti prekė turi užtikrinti, kad prekių vientisumas, kitaip mes negalime priimti grįžti.

(2).Kai mes gauti elementą atgal, tada mes grąžinsime pinigus.

(3).Jei jūs primygtinai atidaryti ginčų, galite pasirinkti "Asmeninių priežasčių", "easy " sugrįžimas", "pristatymas metodas buvo ne taip, kaip aprašyta".tada mes galime jums padėti jums r pinigus atgal lengvai.

SD Tipo microSDXC
Prašymas Didelės Spartos Skaityti ir Rašyti, Mobilusis Telefonas, tablet, Sąsiuvinis, Tachografo, Fotoaparatas, Stebėti, Garsiakalbiai, Skaitmeniniai Įrenginiai, robotas, uav, Failų Saugyklos, Kita
Talpa 16GB/32GB/64GB/128GB/200GB/256 GB/400GB
Matmenys 0.59" x 0.43" x 0.04"
Pakuotė Taip
Skaitymo/Rašymo Greitis 120M/S, class10
Taikymo Efektyvumo Klasė A1
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris SDSQUNC
UHS Lygis U1
Vaizdo Greičio Klasė V10
Prekės Būklė Naujas
Tipas 100% Originalus Originali SanDisk
Klasės Lygis C10
Sertifikavimo CE
Tinka Drone/Telefonas/Fotoaparatas/Tabletės
Prekės Pavadinimas SanDisk

Panašūs produktai