6pcs virtuvės peilių rinkinys daržovių skustukas chef peilis drožyba, skutimo peilis medienos grūdų rankena peilis virtuvės įrankių rinkinys

€24.58

-26%

€33.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: peilių rinkinys, daržovių drožyba rinkinys, lego daržovių rinkinys, amatų peiliu rinkinys, virtuvės knive rinkinys, aliuminio drožyba rinkinys, peilis kepsnys, peilis mažas, virtuvės peilių rinkinys, antspaudas drožyba rinkinys.

Aprašymas:

Susiję Produktai:

Pagrindiniai Specifikacijos/Ypatumai:

6pcs virtuvės peilių rinkinys daržovių skustukas chef peilis drožyba, skutimo peilis medienos grūdų rankena peilis virtuvės įrankių rinkinys

Produktų nuotraukos:

Apmokėjimas:

1.1.Mes priimame alipay,T/T, bankas, WesternUnion, "MoneyBookers", BankTransfer, Kredito Kortelės Jntprojektai.lt ir kt.

2. Prašome sumokėti per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Mes tik laivas į numatytąjį aderess per alipay.Jei jūs neturite, pranešti mums.

Kokios Pastaba:

Nepalikite Neigiamų atsiliepimų, be prašo mūsų pagalbos.Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų.

Mes stengiamės atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau.

Iš anksto dėkojame už jūsų kantrybę.

Atsiliepimai:

1. Jeigu esate patenkinti pristatyti prekių, maloniai prašome padėti palikti teigiamą atsiliepimą ir mes bus daryti tą patį už jus.

2. Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir stengsis išspręsti visus netikėtų problemų.

3. Jei nesate patenkinti su prekių, maloniai prašome susisiekti su mumis metu, ir siųsti pranešimą pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą dėl alibaba.Mes visada darome viską, kad išspręsti problemą ir gyventi savo pasitenkinimą.

Apie MUS:

Parduodame naują prekės tiesiai iš gamyklos Azijoje.Štai kodėl mūsų kainos yra labai konkurencingos.

Siekiant išlaikyti kokybės kontrolės mes asmeniškai tikrinti kiekvieno elemento, iki išsiuntimo.Visos prekės yra 100% nauji ir patikrinti.

Vežimą:

1. Prekės yra vežamos tik po apmokėjimo gavimo.

2. Mes teikiame EMS,DHL,UPS,TNT ar oro paštu laivybos metodą.

3. Nemokamas pristatymas:

1)Nemokamas pristatymas pasirinkite šalyse.Prašome patikrinti, Laivybos ir Pakavimo sąrašas, informacija.

4. Pristatymo terminas:

EMS,UPS,DHL, "Fedex" ir " TNT express pristatymas paprastai trunka 3-7 darbo dienų) priklauso nuo šalies pristatytas.Tais retais atvejais,griežtai užsakymą atsakymai padės pristatymo laikas šiek tiek ilgiau,būkite kantrūs.

5. Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių,vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakinga laivybos paslaugos.

6. Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

7.Prašome patikrinti savo ADRESĄ atsargiai, kai tvarkymo tvarka.

8. Nedvejodami Susisiekite su mumis, bet kokį klausimą,mes siūlome jums atitinkantis atsakymas.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime .Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15days jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius,ir mes ne pateikti pirkėjo visiškai grįžti.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Mes norime padėkoti jums, kad domitės mūsų produktais.Jei jums reikia daugiau įrodymų, mūsų pasiūlymas yra tai, kad jūs perkate pavyzdys gaminys, visų pirma, dėl geriausias būdas, kaip patikrinti kokybę yra, kai jūs gaunate produktą ir galės jį išbandyti pirmų lūpų.

Tikimės plėtoti stiprų, ilgalaikį, abipusiai naudingus santykius su jumis.Supaprastinti dalykų, jūs galite nusipirkti iš mūsų produktą ir parduoti jį tiesiogiai savo klientams - mes esame laimingi, kad laivas produktą su jais tiesiogiai.

Funkcija Eco-Friendly
Pakavimas Dovanų Dėžutė
Metalo Tipas Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris JH-219
Sertifikavimo MPT, LFGB, CIQ
prekės pavadinimas 6pcs Virtuvės Peilių Rinkinys
Medžiaga 2CR13#S. S blade+plastikas
Tipas Peilis Rinkiniai
Prekės Pavadinimas Jaswehome
Pakuotė Six-piece Set

Panašūs produktai