Magnetinio Kaip Popierius Screen Protector, skirta "iPad" Pro 11 10.9 12.9 Nuimamas & Daugkartinio naudojimo Matinės Apsauginės Plėvelės Rašymo/Piešimo

€19.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: akių brėžinys, magnetinio magnetas batų, ipad popieriaus screen protector, magnetinio kilimėlis įrankis, sukurti piešimo, anie magnetinio telefono, knyga kaip screen protector, skirta "ipad", planavimo brėžinys, projekto brėžinys, juoda magnetinio folija.

1. [Pieštuku Jaustis]: Naudokite su "Apple" Pieštuką padidinti rašyti slopinimas, kaip rašyti pieštuku ant popieriaus, todėl piešimo tiksliau ir rašyti sklandžiau. 2.【Magnetinio dizaino】: nuimamas ir daugkartinio naudojimo.Gali laisvai persijungti tarp plikas ekranas ir popieriaus kino ekrane.Išvengti diskomforto, kurį sukelia sumažinti, aiškumo popieriaus filmas. 3.【Anti-glare ir anti-pirštų atspaudų】: Veiksmingai atsispirti žalingo akinimo, sumažinti atspindys ir apsaugoti akis.Sumažinti pirštų atspaudus ir nešvarumai . 4.【Įrengimo būdas】: Nuvalykite purvą ant ekrano su skudurėliu, ir suderinti apsauginę plėvelę su ekranu. (Pastaba: juoda kyšančių magnetai veidas išorę, ir jūs turite paspausti magnetai ant abiejų pusių, kai diegiate) .

Savybės Lengva įdiegti
Prekės Pavadinimas AUJA
Pakuotė Taip
dydis 12.9
Naudoti PDA
Kiekis 1 pakelis
Modelio Numeris PLF0030010113
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės Apple iPad

Panašūs produktai