Leeiu Juoda Balta Lenktynių Vėliavos Lateksiniai Balionai Automobilių Lenktynes Šalis Dekoro Balionų, Konfeti Vaikams Gimtadienio Prekes

€1.52

-19%

€1.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: photobooth, girlianda popieriaus, 1-asis gimtadienis dekoras, 15 metų balionas, dekoro noel, 1 gimtadienis, būti, kad nuotaka, gimtadienį, pirmasis gimtadienis, suvenyrų vienaragis.

Gamybos Aprašymas:

Būklė: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės.

Elemento tipas: Vėliavos Lateksiniai Balionai

Medžiaga: Lateksas

Spalva: Spalvinga

Dydis: 10inch, 12inch

Pakuotė: 1 Krepšys

Pastaba:Bet koks klausimas, pls nedvejodami kreipkitės į mus frist,Ačiū !

Q & A

1. Yra visos nuotraukos yra realios ?

Taip.Visos nuotraukos yra turely shooted pagal save, bet spalva gali būti skirtingas, nes skiriasi stebėti parametrus. 2. Kaip apie grąžinimo/pakeitimo ?

a.Jei jums nepatinka daiktų, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po užsakymo būti gautas, jei prekes jūsų turimą, per 4 dienas, jis yra laikomas naudojamas ir mums nebus problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.b.Jei yra kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Pirkėjas turėtų suteikti mums nuotraukas apie defektus, mes ją patikrinti ir išspręsti problemas.c.Prekės turi būti originalioje sąlyga ir pakuotės su visais componentsand pridedami priedai, arba galite pasirinkti, kad pakeisti.d.Grįžti laivyba turėtų būti apmoka pirkėjas. 3. Jei aš, kad tai, kai jūs laivas savo užsakymų?

Mes atsiųsime jūsų užsakymų per 48 valandas (darbo diena).Jei produktai yra parduodami, jie bus išsiųsti per 7 dienas dažniausiai. 4. Jei aš, kad daugiau užsakymą, jūs galite duoti man daugiau nuolaidų?Kaip padaryti, kad?

Taip.Jei užsisakote daugiau nei vieną, pls susisiekti su mumis prieš mokėjimą, ir tada mes suteiksime jums nuolaidos, ir reguliuoti kainos jūsų užsakymus. 5. Jūs galite paremti Drop Laivyba?Kaip padaryti, kad?

Taip.Kai jūs padaryti a lašas laivybos tvarka, galite užpildyti savo klientų adresus, arba palikti pranešimus praneškite mums tai lašas laivybos, tada mes laivas jį kaip savo prašymą artimiausiu metu.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų yra mūsų siekimas.

Tai labai dėkingi, galite palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių, ir mes grąžinti.

Jei jūs jaučiate, kad mes tai trūksta teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių reitingą,pls, suteikia mums galimybę ir susisiekite su mumis valstybės nepasitenkinimas, mes išspręsti šią problemą už jus.AČIŪ!

Proga Vestuvės, Krikštynos & Krikštas, PADĖKOS, šalis, Kalėdų, Vestuvių & Sužadėtuvių, Vaikų Diena, Valentino Dieną, Grandiozinis Renginys, Jubiliejus, Helovinas, Motinos Diena, Šalis/Vestuves/Laisvalaikis/Dovanos
Medžiaga latekso, latekso,
Spalvos Spalvinga
Klasifikacija Ballon
Karšto Balionų, Konfeti
Naujienos Su gimtadieniu Balionai
Forma, Stilius Round
Skaičius, Vnt 1pc
Prekės Pavadinimas Leeiu
Pakuotė kaip nuotraukoje
Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Pavadinimas Vėliavos Lateksiniai Balionai
Modelio Numeris PAC1063
dydis 10, 12inch
raktai Lenktynių Automobilių Teminius Dekoracijos

Panašūs produktai