USB Saulėlydžio Lempos Atmosfera Led Šviesa Šviesa, Vaivorykštė, Raudona Saulėlydžio Halo Lempos, Miegamojo Live Transliacijos Fone Projekcija

€10.86

-45%

€19.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: usb led luci, užduotis žibintai, led mini usb, lempa led, dawn sunset lamp, halo mega construx, vaikai lempos, ampolleta led, miegamojo puošimas, nezuko.

Ypatybė:

Vaivorykštė saulėlydžio grindų lempa leidžia jums turėti romantišką modernus miegamojo, šiltas ir malonus kambarį jums ir jūsų šeimai, ir gyvenimo kokybę.Atnešti laimę į šeimą ir vaikus.

Lempos galvutę galima pasukti 180 laipsnių kampu, gali duoti skirtingus šviesos iš skirtingų kampų, kad skirtingą poveikį į savo kambarį.

Pagamintas iš aukštos kokybės Ketaus str.Lempos visada yra stabilus dėka pagrindas stabilus ir lempos stiebo.Efektyviai energiją, skydelis nuo saulės-nemokamai, LED lempos turi ilgą tarnavimo laiką.

Sukasi šviesos galima reguliuoti dydį ir formą projektorius nakties šviesa.Kuo didesnis atstumas, tuo didesnė projekcija, kad saulėlydžio šviesa gali mesti ant sienos ar lubų.Šviesa verčia nuostabios spalvos apskrito žibintai ant sienų, lubų ir grindų.

Paketas apima:

1 x Naktį Šviesos

1xUSB kabelis (ilgis 1,2 M)

Pristatymas

1.Jei jūs nuspręsite laivas iš Kinijos, mes laivo Jntprojektai.lt Standartinis Pristatymas; jei jūs nuspręsite laivas iš užsienio sandėlių, mes išsiųsti vietinės logistikos pristatymo.

2.Jūsų užsakymas yra paprastai išsiunčiamas per 24h, prašome būti daugiau pacientų laukti.

3.Nieko prašome leiskite man žinoti,mes ją išspręsti jums kuo greičiau.

Paslauga

1. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ir mes bus atsakyti per 24 valandas, išskyrus savaitgalius.

2. Jei jokių problemų ateina jums, prašome nesijaudinkite.Jūs galite susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes pažadą mes pasistengsime viską, kas įmanoma, siekiant padėti jums.

3. Prašome atkreipti dėmesį, kad laiko skirtumas tarp jav.Mes dirbti Kinijoje.

Formos Kamuolys
Yra Protingas Prietaisas No
Kilmės KN(Kilmės)
Korpuso Medžiaga ABS
Elemento Tipas Naktį Žibintai
Sertifikavimo BMK
Tipas Naktį Šviesos
Naudojimas ATOSTOGŲ
Yra Baterijomis No
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Yra Lemputės Įtraukti Taip

Panašūs produktai