Piniginės Coque " Samsung Galaxy A51 A71 A81 A91 Atveju Retro 2in1 Nuimamas kokybės Odos Samsung Galaxy Note 20 10Pro Atveju

€7.06

-30%

€10.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: a51 atveju "samsung", a21 "samsung" atveju, a50 atveju "samsung", a71 atveju, a30 atveju "samsung", a51 dangtis, a21 atveju, a10 atveju "samsung", a71 atveju "samsung", atveju "samsung".

Jei Kad daugiau nei 2 Vnt gausite 5 % nuolaidos !!! !

Piniginės Atveju, Samsung Galaxy A51 A71 A81 A91 Retro 2in1 Nuimamas kokybės Odos Case Cover " Samsung Galaxy Note 20 10Pro

Ypatybė:

[Compatibality Modelių]: piniginės atveju yra suderinamas su "Samsung" A serise.Prašome pasirinkti modelį, kuris yra suderinamas su jūsų mobiliuoju telefono modelis prieš perkant.

[Priemoka PU Odos]: flip apsaugos atveju piniginė yra pagaminta iš odos ir minkštos TPU.Puikus derinys piniginę ir telefoną atveju.Veiksmingai apsaugo telefoną nuo subraižytas, ir veiksmingai rezervo telefono, kai ji nukrito.

[Piniginės funkcija]: yra 2 kortelių lizdai viduje, tai apversti piniginės lukštais.Yra metalo užtrauktukas kišenė ant šono, jūs galite naudoti ją saugoti pinigų, monetų, ausinės, raktai ir kiti asmeniniai daiktai.Suteikti patogumą savo kelionės ir patenkinti savo kasdienių poreikių., siūlo riešo dirželį, kad jūsų kelionės būtų lengvesnis.

[2 in 1 Nuimamas Dangtelis]: galite juos atskirti, kai jūs tiesiog norite imtis nuimamas atskiru atveju, ir jūs nenorite imtis visai piniginės.Jei norite daryti kitus dalykus, o vaizdo, klijuoti nuimamas atskirą telefono dėklas kažką magnetinės.

[Stovo Funkcija]: flip telefonas, atveju, Gali būti sulankstyti į stendas, geriausiai paramos telefone, jūs galite žiūrėti filmus ar vaizdo pokalbių patogiai.Flip dangtelis taip pat galite apsaugoti savo informaciją, kai jūs skaityti arba rašyti žinutę.

[Kelių spalvų] Čia yra 6 spalvų, galite pasirinkti: juoda,Tamsiai mėlyna,violetinė,žydra, rožė, raudona, ruda.

Medžiaga: Aukštos Kokybės PU Oda + Minkštos TPU

Prieš kad pls, patikrinkite jo modelio atidžiai.Jei ji yra, nes kliento pačių priežasčių, kad negerai modelis sukelti produktas, pls suprasti mūsų parduotuvėje bus imtis Jokios atsakomybės

Tipas Piniginės Atveju
Prekės Pavadinimas BINUODA
Pardavimo Būdas Didmeninė / Mažmeninė Prekyba
Suderinama Modelis 3 Galaxy A91 Telefono Dėklas
Suderinama Modelis 5 Už " Galaxy Note 10 Odinis Dėklas
Funkcija Mutis-Card Lizdas Piniginės Atveju
Suderinama Modelis 2 Galaxy A81 Piniginės Atveju
Funkcijos Atsparus smūgiams + kortelių lizdai piniginės
Sumaišykite Spalva Parama
Suderinama Modelis 4 Už " Galaxy Note 20 Flip Case
Kilmės KN(Kilmės)
Dizainas Paprastas
prekės pavadinimas Odinis dėklas Galaxy A51 Derliaus Piniginės Lankstymo Flip Case
Sąlyga 100% brand new
Medžiaga Aukštos kokybės PU Oda + Minkštos TPU
Savybės Retro Odos Piniginės Atveju
Suderinama Modelis 1 Galaxy A71 Atveju Oda
Suderinamos Prekės "Samsung"

Panašūs produktai