Dviračių Mudguard 3 Dalys-universali Visiškai Padengti Tirštėti Plėsti Dviračių Sparnus Nustatyti Mtb Kalnų Dviračių sparnų Dviračių Priedai 40#

€2.53

-39%

€4.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Galiniai, dviračio sparnas, dviračių sparnus tinka, dviračių priedai bendrieji, dviračių mudguard 26 4, dviračių sparnus estui, asilas užsklanda, bike mudguard, dviračių sparno, ciklo mudguard.

Dviračių Mudguard 3 Dalys-Universali Visiškai Padengti Tirštėti Plėsti Dviračių Sparnus Rinkinys

Produkto aprašymas 【Super Anti - Slėgio Medžiagos】: gerai padaryta Super Anti - Slėgio PVC medžiagos.Nebus pažeista ir rūdžių spalvos.Super minkštas, gali būti atsitiktinai lenkimo ir ritmas. 【Dydis Tinka】: Tinka daugelio rūšių dviračiai, kaip ir MTB, road bike, miesto dviračiu ir pan.Tačiau negali tilpti į dviratį, kurio galinis polių skersmuo yra mažesnis kaip 22 mm. 【Sustorėti ir Plėsti】: dviračiu sparnas suprojektuotas su praplėsti-pusė apskritimo rūpintis dizaino, gali veiksmingai užkirsti kelią dumblo purslų ir nuo purvo ir lietaus laikyti sausas ir švarus.Šių kalnų dviračių sparnus, yra lengvai nuplaunamas.Į tirštėti medžiagos gali užkirsti kelią bet kokios rūšies suskirstytas į bet kokią situaciją.Mėgaukitės savo dviračiu, paprastas.Nesijaudinkite, oras, bet daugiau. 【 3 Vnt Mudguard 】fender įskaitant 3 pagrindinės dalys.Galite lengvai apsaugoti savo dviratį nuo purvo ir lietaus.Taip pat daugiau stilingas ir kietas išvaizdą. 【Ateina su vidiniu šešiakampiu Raktu】: Naudojant mažai Allen raktas yra lengva įdiegti arba pašalinti.

Informacija apie produktą Pavadinimas: 3-dalis dviračio sparnas Medžiaga: Inžinierius plastiko Svoris: 364 gramas Dydžio Pritaikymas: Tinka daugelio rūšių dviračiai, kaip ir MTB, road bike, miesto dviračiu ir pan.Tačiau negali tilpti į dviratį, kurio galinis polių skersmuo yra mažesnis kaip 22 mm.

Komplektą sudaro: 2x Priekiniai Dviračių Mudguard 1x Galinis Dviračio sparnų 1x vienos pakuotės diegti komponentus

Kilmės KN(Kilmės)
sparnus Dviračių Sparnus Rinkinys
Modelio Numeris sparnus

Panašūs produktai