Ketaus Vonios Lentyna Dušo Wall Mount Šampūnas Saugojimo Laikiklis, Siurbtukas Nr. Gręžimo Virtuvės Saugojimo Vonios Kambario Aksesuarai

€14.93

-50%

€29.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xr iphone atveju rickas.

Kulka Taškų:

1,Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, stovo yra dilimui ir drėgmei atsparus, nėra lengva rūdžių, ji turi geras stabilumo ir labai patvarus.

2,Punch-nemokamai Stovas: Su punch-nemokama projektavimo, stovo gali būti įdiegta bet kur.Jis tinka įvairių lygių paviršių, lengva įdiegti.

3,Stabilus ir Patvarus: kabyklos meškos jėga tolygiai, ji yra stabili ir patvari,, jūs neturite jaudintis dėl daiktų kritimo.

4,Geros Krovos Rezultatus: Su atitvaro, dizainas, stovas yra saugos ir anti-rudenį.Pagamintas iš 4.0 mm storio rėmas ir argono lankinio suvirinimo procesas, ji neturi jokių rūdžių ar nulio savo rankomis, jis turi gerą apkrovos.

5,Multi-scenarijų Naudojimas: multi-funkcinis stalčiuko tinka virtuvė, vonios kambarys, gyvenamasis kambarys, darbo ir kitų vietų.

Specifikacija:

Medžiaga: Kietosios Nerūdijančio Plieno

Taikoma kartų: virtuvė, miegamasis, svetainė, kabinetas ir kt.

Pastaba:

Oro burbulai turi būti visiškai išsikrovusi diegimo metu.Po įdiegimo, stovo turėtų būti paliktas prieš 24 valandas iki kabinti daiktus.Tada apkrova bus ilgesnis ir kietesnis.

Tipas Vonios Lentynos
Prekės Pavadinimas HAIMAITONG
Modelio Numeris Ketaus Vonios Lentyna
Montuojamas kampas
Kilmės KN(Kilmės)
Lentyna Medžiaga Metalo
Savininkas Paviršiaus Apdaila Lakuotas
Medžiaga geležies menas
Įdiegti Stilius Prie Sienos Tvirtinamas Modelis
Pakopų skaičius Vieno Lygio
Sertifikavimo CE, ROHS

Panašūs produktai