Plieno staltiesė Įrašą Promenada Apvali Staltiesė Stabili Įrašus Lapų gėlių keturių lapų dobilų modelis Stalo Dangtis Turėtojas

€0.35

-32%

€0.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: men fashion suit lapel chain, žalia staltiesė, lengas kablys, apkaba staltiesė, lino staltiesė, katės letena įrašą, žalia lapų staltiesė, elastinga staltiesė, plastikinis grėblys, snap on įrankis.

Aprašymas&Previewshipping ir politikos Aprašymas: Aprašymas:

Komplektą sudaro: 1PC Skiedra staltiesė Įrašus.

Tinka darbalaukio 2,5-3,5 cm

Kaip naudoti: Atidaryti ir žandikaulių apkabos, staltiesė stalo krašto.

Medžiaga: nerūdijantis plienas,nerūdijantis plienas yra atsparus korozijai ir nėra lengvai deformuojasi, ir savo sutirštės dizainas leidžia daugiau patvarus.

Puikiai tinka namų, kitų šalių, piknikai, restoranas, vestuvėms, banketams, pietūs, stovyklavimas ir t.t.

Į sustorėjimas dizaino produktas neturi sumažinti savo elastingumas ir yra stipresnis nei įprastų nedidelių staltiesė įrašą.

Specifikacija:

Dydis: 6.5*5cm

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Staltiesė Įrašus

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Peržiūros:

Dėkojame už jūsų pirkimo Problemų?

Jūs galite sekti žemiau procesas chontact mums.Yra laiko juostų skirtumas,tačiau mes padarysime viską, kad greitai atsako į jūsų klausimus:

Pristatymas

● Mes pasirūpinsime, pristatymas jums per 24 Valandas nuo mokėjimo cleared, išskyrus švenčių dienas.

● Mes visada siųsti elementą, adresą, jūs suteikiate mums apie PAYPAL saugumui užtikrinti elementą.Jei jūs turite pakeisti savo adresą, ar norite mums, kad laivas į kitą adresą, prašome pakeisti į naują adresą, kai jūs mums sumokėti su PAYPAL, kitaip mes negali būti atsakinga, jei pakuotėje yra prarastas.

Mokėjimai

Mes priima Paypal tik tada, Jei turite kokių nors klausimų apie mokėjimo,prašome susisiekti su mumis per "eBay" pranešime.Importo Muitai

Tuo atveju, kai pareiga-dėl Nuo pristatymo, tai yra jūsų atsakomybė siekiant patenkinti, kad išlaidos, o tai gali sukelti vėlavimo į pristatymo tvarkaraštį, ir jums gali tekti atsiimti prekių į muitinės įstaigą.Terminai Ir Sąlygos

Pagal siūlymą šią prekę,Pirkėjas sutinka, kad visi sąlygų ir reikalavimų, kaip nurodyta šio sąrašo .prašome užtikrinti, kad perskaičiau ir sutinku su Visomis eBay terminai ir Sąlygos prieš siūlymą.

Visos nuotraukos yra iliustravimo tikslais tik ir Spalvos gali šiek tiek skirtis.

Mūsų parduotuvėje paklūsta visi eBay Taisykles ir Politiką.Grąžinimo Politika

Grįžti elementą, turite susisiekti su mumis, ir fotografuoti savo punktas aiškiai parodyti bet kokią žalą ar neįprasto aspektus.

Patvirtinta grąža bus tikrinamos atvykstant.Prekės turi būti grąžinamos originalioje būklės su visos originalios pakuotės.

Visos laivybos ir perduoti mokesčiai negrąžinami;

Grįžti pristatymo išlaidas, yra atsakingas pirkėjas.Mes padengti išlaidas, siunčiant pakeitimas/pataisytus elementus.

Per 7 dienas po gavimo jūsų produktai, mes siūlo be vargo 7 dieną exchange/pakeisti tik tuo atveju, jei jūsų daiktai yra nustatyta, kad būti su trūkumais, kuriuos gamintojas.

Medžiaga Metalo
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai