1 VNT 3mm/4mm/5mm Valtis Veleno Jungtis Šakutės Laivo Eilės Užraktas oro Sraigto Veleno Ramentas Irklas Tvirtinimo Galvos Laivu Modeliu ar Varikliu

€0.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: koralų derva, sraigto padengti įkrovos, motorinių laivų, nema 6 stepper motor, vorwerk dalys, sankaba variklio veleno, rc valtis sraigto 4mm 40mm, paddl, laidų tvirtinimo detalės, baidarių variklis.

3mm Skersmens Velenai Skylę

Vidinis Skersmuo: 3mm

Išorinis skersmuo: 7mm

Ilgis: 7.6 mm

4mm Skersmens Velenai Skylę

Vidinis Skersmuo: 4mm

Išorinis Skersmuo: 8mm

Ilgis: 8,5 mm

5mm Skersmens Velenai Skylę

Vidinis Skersmuo: 5mm

Išorinis Skersmuo: 12mm

Ilgis: 12mm

Medžiaga: Aliuminio.Baigtas: Anodavimas Finshed.Spalvos: Raudona, Mėlyna, Aukso, Balta, Sidabro, Tamsiai Mėlyna. Jei jums reikia kito dydžio, prašome susisiekti su mumis laisvai !

Mokesčių:

Mes nesame atsakingi už bet kokius muito.Bet importo mokesčiai arba mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome įsitikinkite, kad padvigubinti savo adresą, prieš pildydami mokėjimo.Rusija klientas reikalauja pilnas pavadinimas.

Atsiliepimai

1 Mes, priklauso nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 2, Jei jūs patenkinti mūsų daiktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Mes paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį su jumis vėliau. 3 Susisiekti su mumis el. paštu arba mūsų prekybos vadybininkas , prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes susidoroti su jums išspręsti visas problemas kuo greičiau.

Susisiekite Su Mumis

Jei turite kokių klausimų ar jums reikia bet kokios paramos prašome nedvejodami susisiekite su mumis: El. paštas: [email protected]; Mobilusis:15914314826;

Medžiaga Aliuminio
Struktūra Disko
Lanksčios arba Standžios Standžios
Standartinius arba Nestandartinius STANDARTAS

Panašūs produktai