Pop-up Pieštuko Atveju Teleskopinis Laikiklis Raštinės reikmenys Atveju Pu Velvetas Stand-up Transformatorius Maišelį Didelės Talpos Estuches Escolares

€1.82

-45%

€3.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atveju pen, nuotaka cape, peint pieštuko atveju, pieštuko atveju, san, undinė china pieštuko atveju, krepšys pieštukas, atveju kawaii pieštukas, pieštuko formos pieštuku atveju langelis, purus pieštuko atveju, pieštukų dėklas permatomas.

Pop-up Pieštuko Atveju Teleskopinis Laikiklis Raštinės reikmenys Atveju PU Velvetas Stand-up Transformatorius Maišelį Didelės Talpos Dovana Vaikams

1 pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1.【PU+Velvetas Dizaino】 unikalus pop-up konstrukcijos, su hign kokybės PU+Velvetas, lengvai saugojimo ir švarus,daugiau tvirtos,kokybiškos.

2.【Lengva prisitaikyti】 viršų galima traukti aukštyn arba slydo žemyn ir nustatykite aukštį pieštuku maišelį, Traukti dėklas aukštyn ir žemyn, norėdami perkelti ją.Ji taip pat turi mažas kišenes, ir gali naudoti kaip piniginę, stand-up nešiojamų Teleskopinis maišelį.

3.【Daugkartinio Naudojimo】 Jis yra tinkamas, studentų,moterų.Paprastas naudoti, galima naudoti kaip kosmetikos maišą,makiažas taurės, makiažas šepečiai turėtojas,biure ir pan.Patogus mažas ar didelis, straipsniai, užtrauktukas, raštinės reikmenys, gali užkirsti kelią daiktų iškristi.

4.【Pakankamai Pajėgumų】 specialaus pieštuko maišelį galite įdėti savo dienos maišelį ir taip pat turi pakankamai pajėgumų, kad būtų saugojimo keli rašikliai, pieštukai.Puiki dovana draugams gimtadienio, bet svarbių įvykių.

5.【Puiki Dovana】 Geriausia praktiška dovana draugams,kolegoms,suaugusieji, pieštukų maišelį, kolektoriai, rašytojų, menininkų, gimtadienio proga arba kelionės reikmenys.

Skelbimas:

① Faktinę spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

② Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

Medžiaga:PU+Velvetas

Dydis:

Sulankstytas:125mm

Išklojus:185x85x65mm

Komplektą Sudaro:

1x Pop-up Pieštuko Atveju

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Funkcijos 23 piornik
Funkcijų 20 Atvejais
Funkcijos 12 totoro
Tipas Pieštuku Krepšys
Bruožai 26 estuches escolares grandes
Prekės Pavadinimas centechia
Savybės 4 estuches escolares
Funkcijos 21 pop-up pieštuko atveju
Funkcijos 15 estuches
Funkcijos 18 astuccio
Bruožai 24 lapiz makaronai
8 funkcijos trousse
Funkcijos 11 mokyklos reikmenys
Funkcijos 5 estuche
Funkcijos 10 Byla
Funkcijos 2 kawaii
Funkcijų 17 estuche pieno stiklo
Funkcijos 13 Etui
Bruožai 6 pieštuko atveju biuras
Funkcijos 1 Pieštukų Atvejais
Funkcijos 16 Trousse Scolaire
Funkcijų 19 kosmetyczka
Funkcijos 25 estojo pieno stiklo
Funkcijos 7 kanceliarinės prekės
Funkcijos 9 kanceliarinės prekės
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcijos 22 papeleria japonesa
Funkcijos 3 pencil case
Funkcijos 14 kawaii raštinės reikmenys

Panašūs produktai