Sunku VNT Dangtelio Korpuso Rėmelis Bamperio Dėl Garbės Juosta 6 Smart Apyrankę Anti-įbrėžimams atsparus smūgiams Smartwatch Apsaugos Atveju Priedai

€0.61

-39%

€1.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: smartwatch, "Huawei", Stiklas, juosta 6 garbę, garbės juosta 5 screen protector, žiūrėti, kroviklis smart žiūrėti, Sportas Žiūrėti, Dirželis, "huawei" band 6 pro.

Savybės:

1. Specialios Konstrukcijos: screen protector atveju yra dizainas Garbės Juosta 6 Smart Apyrankę.Ne reikia pašalinti tuo atveju, kai baterija įkraunama.

2. Saugos ir Ekologiškas: apsauginis dangtelis yra pagamintas aukštos kokybės kietojo PC medžiagos, saugus ir ekologiškas, ne-dirgina žmogaus odos.Ji yra labai lengva gauti "on/off" ir nebus kasytis žiūrėti.

3. Pilna Apsauga: Visi aplink apsaugos dizainas išlaiko stebėti ekraną ir keturių pusių nuo subraižyti ir sumušė.

4. Tiksliai Sutvertas: laikrodžių atveju, padengti buvo skirta tikslios išpjovos funkcinių mygtukų ir uostuose.Lengva prieiga prie visų valdiklių, mygtukai, davikliai ir žiūrėti funkcijų.

5. Prašome atkreipti Dėmesį: Ji bus sukelti drėgmės, po screen protector po nešioti ne sporto salėje ar sporto veikla, prašome sausu skudurėliu nuvalykite.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Smart Žiūrėti Atveju

Taikomas modelis: už Garbę Juosta 6 Smart Apyrankė

Medžiaga: kietas PC

Galimos spalvos: juoda, mėlyna, raudona, vidurnakčio mėlyna, tamsiai naktį žalia

Pakavimo Sąrašas:

1*PC Atveju (Žiūrėti nepridedami)

Pastabos:

Dėl skirtingos šviesos ir ekrano parametrai, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo parodytos nuotraukose.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos Jntprojektai.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją Jntprojektai.lt.

Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jeigu svoris būtų virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti

neteisingas straipsnis.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Tipas Atvejais
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Rondaful
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų

Panašūs produktai