140pcs Dėžutės Modelis Surinkti Žaislą Dovanų Galvosūkiai 3D Moliūgų Krepšelį Medinės Dėlionės, Žaislai Vaikas Asamblėjos Švietimo Žaislai

€3.40

-50%

€6.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nigeria t shirt, 3d modelis, hobis kilimėlis, 3d modelį normandija, variklio žaislas atradimas, piececool, laivo, katerio modelis, laivas karinio modelio, modelis geležinkelio, variklio žaislai.

140pcs Medinės 3D Moliūgų Krepšelį Dėlionės Mechaninė Modelis Įspūdį Žaislai Vaikams "PASIDARYK pats" Asamblėjos Vaikams mokomieji Žaislai

Ypatybė:

1. Medžiaga yra pagaminta iš aukštos kokybės ekologišką medienos, netoksiškas ir beskonis, kuri leidžia jums ir jūsų vaikams saugiai žaisti.

2. Naudojant lazerio technologiją pjaustymas, didelis tikslumas, iš viso 140 medienos gabalus, iliustruotas anglų instrukcijos, lengva valdyti, ne klijai gali būti visiškai sujungimas.

3. Tai smagu jums ir jūsų vaikams - sudėtingas pastato projektas vaikams ir unikalią dovaną - idealus Kalėdų ir Naujųjų Metų dovanų vaikams, paaugliams ir suaugusiems.

4. Surinkto modelio, gali būti naudojama kaip amatų ekranas, gyvenamasis kambarys, miegamasis aplankyti, arba kaip dovana savo draugais, šeimos nariais, mokytojais ar klasės draugais.

Specifikacija:

Baigtas dydis: 155x115x70mm/6.1x4.52x2.75in

Medžiaga: mediena

Iš viso dalių skaičius: 140pcs

Svoris: apie 140g

Pastaba:

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas dėl rankinis matavimas.

Paketai:

1 x Medinės Dėlionės

Scale 1
Lytis Unisex
Tipas Medinės dėlionės
Temos automobilis
Modelių Kūrimo Rinkiniai Modelis
Medžiaga Mediena
Kilmės KN(Kilmės)
Prekių kiekis Rinkinys 140pcs
Sertifikavimo Nėra
Žaislai mediniai žaislai, dėlionės
Rekomenduojame Amžius 4-6y
Modelio Numeris Modelis Pastate

Panašūs produktai