Plaukų Šukos Profesionalus Plaukų Iššukavimo Plaukų Šepetys Rat Tail Šukos Optikos Hairbrush Tiesiai Garbanotas Drėgnų Plaukų, Galvos Odos Masažas Šepečiu Mados

€0.65

-30%

€0.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xs max akmens telefono dėklas.

Plaukų Šukos 9-Eilės Medžiaga Plaukų Šepetys Rat Tail Šukos Optikos Hairbrush Tiesiai Garbanotas Drėgnų Plaukų, Galvos Odos Masažas Šepečiu Moterims

Plaukų Šukos Profesionalus Plaukų Iššukavimo Plaukų Šepetys Rat Tail Šukos Optikos Hairbrush Tiesiai Garbanotas Drėgnų Plaukų, Galvos Odos Masažas Šepečiu Moterims

1pcs Platus Dantų Oro Pagalvės Šukos Moterų Galvos odos Masažas Šukos Plaukų Šepetys Hollowing Iš Namų Salonas "PASIDARYK pats" Šukuosenų Įrankis

Apie Mūsų Kompaniją

Esame profesionalus Grožio ir Sveiko tiekėjas.Mes teikiame aukštos kokybės prekių ir geras paslaugas, galite pirkti pasitikėjimą mano parduotuvėje.Jei yra kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis.

(1) Didmeninės ir drop laivyba yra ir pasveikino?

Didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express pristatymas.

Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

(2) Kaip aš galiu sekti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo interneto svetainėje: www.17track.net/en (Nukopijuokite į naršyklės atidaryti)

Apie Garantija

(1) Jei produktas su problema, po to, naudojant jį,prašome siųsti mums nuotraukas ar vaizdo įrašus.Galime siųsti pakeitimo nemokamai,tačiau pirkėjas neprivalo mokėti pusę laivybos kaina.

(2) Jei prekė neturi jokių defektų ar kokybės problemos, grįžti produkto, yra priimtina, jeigu:

a.Prekė TURI būti pradinės būklės.

b.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo, laivybos mokestis tik.

Apie tai, Grąžinti ar Išsiųsti

(1) Jūs galite susisiekti su mumis, jei stebėjimo informaciją apie savo sklypo nebuvo atnaujinti per ilgą laiką , mes galime jums padėti susisiekite su post office patikrinti , jei jūsų sklypas buvo prarasti, mes galime išsiųsti arba grąžinti visi pinigai.

(2) Kai jūs gaunate savo sklype,jei esate nepatenkinti mūsų produktai, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl Jntprojektai.lt pirmasis(Prašome neatidaryti ginčų pirmą kartą),mes išspręsti jūsų problemą, kol jums jaustis patenkintas.Jei mes negalime išspręsti jūsų problemą, arba, jei esate nepatenkinti,galite atidaryti ginčų.Ačiū už jūsų supratimą.

Apie Atsiliepimą

(1) Jeigu jums jaustis patenkintas mūsų gaminių,pls suteikia mums gerą grįžtamąjį ryšį su visų 5 žvaigždučių,jūsų parama yra didžiausia motyvuoti mums.

(2) Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, Pls susisiekti su mumis pirma, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą apie mus.Mes išspręsti jūsų problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Kilmės KN(Kilmės)
Feature2 garbanos
dydis Medium
Prašymas Kita
Modelio Numeris Plaukų šepetys šukos
Medžiaga ABS
Feature3 šukos plaukų
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Feature1 TIESŪS PLAUKAI

Panašūs produktai