6.22"Už Vivo Y1s LCD Ekranas+Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos atsarginės Dalys, 1929 m.

€20.79

-5%

€21.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: v9 jaunimo, blu vivo lcd, ekrano vivo y17, ekranas vivo y95, blu ekranas, ekrano vivo y11, skaldyti išmanųjį telefoną, vivo ekranas pakeisti, ekranas vivo, ekrano vivo y91c.

Išbandyti tai pirmą kartą, prieš jums įdiegti , jei jūs jį sugadinti , grąžinamoji išmoka , nr. garantija !!!

Savybės:

•Už Ekranas Ekranas su jutikliniu ekranu, atsarginės dalys

•Ateina su pretective plastikinį maišelį ir saugaus pakavimo

•Išbandytas prieš pristatymas ir 100% veikia gerai

•Pristatymas per 3 darbo dienas po patvirtino mokėjimo

Pakuotė:

•1pcs lcd+touch Asamblėja

Pristatymas :

• Įsitikinkite, kad pirkėjas palūkanų, mes TIK galėtų siųsti daiktų į šalis, kaip nurodyta

Garantija

•1 mėnesių Garantija.Pirkti su pasitikėjimu!

• Jei prekės negali dirbti gerai, prašome patikrinti du kartus patvirtina, kad prekė yra su trūkumais ir susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo atstovas, artimiausiu metu, leiskite mums žinoti, Išsamiai Problema ,mes padarysime viską, kad tarnauti jums.

Jei pakuotė pažeista per krovinių vežimo, prašome atsisako pasirašyti paketą ir grįžti į jav.Susisiekite su mumis greitai.Visi NE-Pardavėjas Klaidą grįžta grąžinamosios išmokos, taikomos 20% iš naujo gyvūnų laikymo mokestį ir pirkėjas turėtų mokėti grąžinimo, laivybos mokestis. (E. g.jums atnešė neteisingas dydis ar klaidingų punktas).

Mes priimame tik originalioje pakuotėje.Prašome įsitikinkite, kad prekės NETURI cheminių sabotažo.Jei jūs įsigijote netinkamos būklės, atkreipkite DĖMESĮ, kad laivybos ir tvarkymo mokestis nebus grąžinamas, visos grąžinimo, laivybos mokestis turėtų apmoka pirkėjas Garantija taikoma pakeitimas ar remontas.Pirkėjai yra atsakingas už dalį mokesčių grąžinimas prekių grąžinimo paketai.Mes pasiliekame teisę atsisakyti visi grįžta dėl objektyvių priežasčių.

• Paviršius subraižyti Netinkamo valdo asmeniškai exclued

• Ekranas turėtų būti bandymas prieš įdiegta telefone.kitaip mes negalime suteikti garantijų.

Pranešimas

Šis įrenginys bus patikrintas prieš pristatymas.Ši dalis turėtų būti įdiegta tik sertifikuotos profesionalus specialistas.Tai nėra lengvas montavimas.Mes neturime turėti jokios atsakomybės už kenkia, tai ir savo pozicijos dėl netinkamo įdiegimo.Jei nesate tikri, ką jūs darote, leiskite mums tai padaryti už you.By perkant šią prekę, jūs sutinkate, nėra absoliučiai jokio grįžti, grąžinimo ar keitimo šį elementą!!!!

Atsiliepimai:

• Mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų.

• Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimo, mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Susisiekite su mumis:

• Jums yra vertinami pirkėjų, jei turite kokių nors klausimų.Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus kaip įmanoma greičiau.tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto.Mes stengiamės suteikti jums atsakyti per 24 valandos.

Modelio Numeris UŽ Vivo Y1S
LCD Kit Taip
Prekės Būklė Naujas
Medžiaga IPS
Prekės Pavadinimas highbirdfly
Spalva juoda
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 6.22"
Sertifikavimo Nėra
Ekrano Rezoliucija 1280x720
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas

Panašūs produktai