Savaiminis Elektros Druskos ir Pipirų Malūnėlis Nustatytas su Reguliuojamu Stambumas Automatinė Pipirai ir Druska Malūnas

€9.65

-59%

€23.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: malūnėlis elektros malūnėlis, grūdų malūnėlis, min žemės riešutų sviestas mašina, malūnėlis žolė, stiprus augalas malūnėlis, derva purtyklė, dėl prieskonių, druska klaidą ginklą, malūnėlis piktžolių, kavos malūnėlis elektrinės sienų.

★UNIKALAUS DIZAINO★ Šis elektros druskos ir pipirų malūnėlis nustatytas turi didelį ir platų nagų prieskonių konteinerių,šlifuoto nerūdijančio plieno korpusas kovos su korozija,adjustables keraminiai peiliai ir daugkartiniai--Tiesiog varžtais, nerūdijančio plieno viršų plataus atidarymo, ir papildyti jį lengvai be jokių bėdų.Modernus ir madingas dizainas yra puikus papildymas bet virtuvė taip pat puiki dovana. ★AUTOMATINIS valdymas★ Mūsų svorio druskos ir pipirų malūnėlis nustatytas leidžia jums nereikės abi rankas šlifuoti savo prieskoniai.Geriau nei kitų prekių ženklų;jums nereikės net reikia paspausti mygtuką!Tiesiog apversta šlifuoklis, ir jums bus turėti šviežių maltų prieskonių!Patogus ir juokinga. ★REGULIUOJAMAS MALIMO★ Elektrinis pipirų malūnėlis su reguliuojamu šlifuoklis,tiesiog pasukite juodą mygtuką, ant viršaus druskos ar pipirų malimo,galite lengvai koreguoti ruošimo rankenėlę pasirinkti stambumas savo prieskonių,druskos arba pipiro grūdelis.Daugelis šlifavimo lygius jūsų pasirinkimas leidžia jums šlifuoklis savo prieskonių nuo stambių iki smulkių. ★MĖLYNA LED ŠVIESOS★ Kodėl mūsų druskos ir pipirų malūnėlis nustatytas pasirinkti, mėlyna LED šviesa? --Mėlyna šviesa yra ne tik ryškus, bet švelnus.Jūs negalite įsivaizduoti, kaip šilta ir romantiška, ji bus, kai jūs papietauti su šeima ar meilužis;mėlyna šviesa bus įjungti su paprasta riešo twist", jūs lengvai galėsite matyti suma, druska ir pipirai, jūs įdėti į savo maisto. ★100% PASITENKINIMO garantija★ Mūsų elektros druskos ir pipirų malūnėlis siūlo visą metų garantija ir gyvenime, parama,jūs galite reikalauti grąžinti visą per 30 dienų nuo jūsų užsakymą.visiškai jokios rizikos jums!Prašome būti tikri, kad pirkti ir naudoti.Jei turite kitų klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Modelio Numeris LPM09750
Medžiaga Keramikos
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Tipas Malūnai
Sertifikavimo CE / ES, CIQ, EEB, MPT, LFGB, SGS
Malūnai Tipas Druskos Ir Pipirų Malūnėliai

Panašūs produktai