Savarez Tomatito Flamenko T50J T50R Nailono Klasikinės Gitaros Stygos, Aukštos/Įprastos Įtampos

€17.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: klasikinė gitara, akustinis capo, imtuvas, gitara rankenėlę, 12 stygų gitara, 000 gitara, dapper valeton, bass pūkelis pedalas, luthier medienos, electr gitara.

Puikus Stygos Flamenko Gitara!

Savarez S. A. Tomatito nailono gitaros stygos pateikti naujas technologijas ir styginių priėmimo metodai flamenko guitar.By derinant Savarez ųjų Aljansas KF G string su unikaliu Cristal clear nailono trigubus stygos ir multifilament-core boso stygos, Tomatito nailono eilutę suteikti jums su konkretaus atsakymo ir pratęsti projekcija jums reikia.Jums ypač atkreipkite dėmesį, kaip gerai šios nuostabios stygos atsakyti į daugiau perkusinius grojimo technikos, suteikti jums su przystawkę ir greičio jums reikia atlikti išsamų flamenko grojimo technikos.Kas daugiau, pažangių gydymo būdų ir medžiagų pratęsti gyvenimą Savarez S. A. Tomatito nailono gitaros stygos.

Savarez S. A. Tomatito Aukštos Įtampos Nailono Gitaros Stygos Funkcijos iš pirmo Žvilgsnio: Sukurta Savarez ir Tomatito tiesiogiai ir konkretaus atsakymo, projekcija, ir tonas Tikslas pastatytas stygos suprojektuotos flamenko gitara stiliaus žaisti Dvi unikaliai suprojektuoti Cristal clear nailono smuiko styga E-1 ir B-2) pridėti papildomų akimirksniu ir atsako Multifilament-core boso stygos pridėti galingas projekcija, su mažesnės pažymi Aukštos Įtampos string rinkinys

Gauti garso ir atsako jums reikia iš Savarez S. A. Tomatito Flamenko nailono gitaros stygos!

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Modelio Numeris T50J T50R
Tipas cordes flamenko

Panašūs produktai