Eritritolis, maisto kokybės cukrų ketogenic, be cukraus be cukraus pyragaičiai, konditerijos gaminių kepimo priedų, valgomieji saldiklius

€8.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: face mask, pilvo slim patch, pasaldinti, užkandis, diržas slim, audinio kaukė, audinio veido kaukė, macaron stendas, Odos, Tailando.

Naudojimas: Dėl didelio kiekio miltų, grietinėlės, ir sacharozės kepimo gaminiai, sunku įrodyti, kad jų produktai gali sumažinti kalorijų.Tačiau, taikant eritritolis gali lengvai išspręsti šią problemą. ① Už pyrago gaminiai, pridurdamas, eritritolis, galima sumažinti kalorijų ne mažiau kaip 30%, ir jis nebus pareikšti neigiamą poveikį po naudojimo. ② Sunkiųjų cukraus ir sunkiųjų aliejus, pyragai ir bandelės, sacharozė yra visiškai pakeičiamas eritritolis ir maltitolio, kurios gali gaminti mažai cukrų, be cukraus produktų su geru skoniu, ir taip pat turėti gerą galiojimo laiką. ③ , Palyginti su sacharozės produktų, naudojant eritritolis gali pratęsti galiojimo laiką.Eritritolis gali ne tik slopina mikrobų augimą keptų gaminių, bet taip pat gali išlaikyti šviežumo ir minkštumo produkto.Taip yra dėl vandens ir klampa eritritolis pati.Pridedant 10% eritritolis, kad sausainiai galima sėkmingai pagerinti stabilumą ir tinkamumo laikas tokius produktus. ④ Minkštos ir kietos sluoksniuoti sausainiai, taip pat gali pakeisti sacharozės mišinio, eritritolio ir maltitolio, ir poveikis yra vienodai geras; ir naudoti eritritolio ir sacharozės sunku sausainiai gali gerokai sumažinti kalorijų.

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Specialybės Įrankiai

Panašūs produktai