Afrikos Off White Guipure Nėrinių Audinio 2021 Aukštos Kokybės Nigerija Laido Nėrinių Audinio prancūzijos Vandenyje tirpus Nėrinių Vestuvių Suknelė M4450

€27.56

-49%

€54.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cord lace, šifono palaidinė, didelis nėrinių audinys, vyrai off white, akių audinio lada, guipur, išėjimo ženklas, afrikos audinio nėrinių, hoh nėrinių audinio šveicarijos, lempos playstation.

173487816

1386759040546367

Afrikos vaiskiai balta guipure nėrinių audinio 2020 m. aukštos kokybės Nigerija laido nėrinių audinio prancūzijos vandenyje tirpus nėrinių vestuvių suknelė M4450

Sveiki!

Ačiū apsipirkti mūsų parduotuvėje - mes tikimės, kad jums mėgautis savo pirkimo!

Mūsų Visi produktai, nekilnojamojo nuotraukas,kokybės užtikrinimo.Mažiausias užsakymo kiekis: Mažiausias užsakymo kiekis yra 5YD.Dydis: 5 m ilgis Pakuotės: 5 metrų/maišelis,15 metrų/bundle Laivybos laikas: Mes organizuojame krovinių pristatymas nuo 3 iki 7 dienų po to, kai mes gavome jūsų mokėjimą.DHL Express pristatymas paprastai užtrunka apie 3 iki 7 dienų.

Mes negalime kontroliuoti galimą vėlavimą sukėlė jūsų pašto paslaugų ar nenumatytų oro sąlygų.

Mes turime visų rūšių afrikos nėrinių atsargų dabar,mes bus suteikti labai pigiai ir daugiau nuolaida su geros kokybės,maloniai pls siųsti laišką į mus ar susisiekite su manimi per WhatsApp Mes turime daug dizainų jūsų nuoroda,maloniai pls laisvai susisiekti su mumis dėl daugiau dizaino.Susisiekite su mumis šiandien ir nustatyti tarpusavio verslo,mes susisieksime su jumis per 24 valandos.

Pirkėjas Literatūra: 1: Jūs turite baigti savo mokėjimo per 3 dienas po to, kai jūs pasiūlymą prekę,sukelti atsargos pakeisti greitai. 2: Klientas turėtų patvirtinti, pristatymo informacija, kai užsakymą,nes mes išsiųsti prekes pagal informaciją, kuri jums palikti aliexress.Jei reikia kokių nors pokyčių,prašome atkreipkite dėmesį, kad. 3: pirkėjas privalo sumokėti mokesčio ir/ar akcizų įkrauti savo šalyse, jei ten reikia.

Atsiliepimų pasitenkinimą iš kliento yra mūsų hounor,ir tai yra labai svarbu mums.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas,prašome pateikti mums penki satr ir aktyvus atsiliepimus,mes bus padaryti jį geriau.Jei yra kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą,cuase ji negali išspręsti ką nors,jums turėtų leisti mums žinoti, kad mes galime ją išspręsti, kol jūs patenkinti.

Kaip Pirkti

Kaip Mokėjimo

Funkcija Eco-Friendly, Tirpsta Vandenyje
Modelio Numeris M4450
Kilmės KN(Kilmės)
Prek.kod 5Yards
Audinio Tipas Akies, blizgučiai nėrinių audinys
dydis 5 yards in length
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Apdaila Nėriniai
Pakavimas
Produkto Tipas Nėriniai
Naudoti
Technics Išsiuvinėti
Kilmės vieta
Svoris
Plotis 51inch,

Panašūs produktai