5vnt 1set Suvilioti Žvejybos Rinkinys Nuskendo Metalo Blizgančiais Toli Mesti Dirbtinis Masalas Luya Jūrų laivų Žvejybos Žiaurus Bass Juoda Žuvis

€3.28

-25%

€4.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: k43sv, atv radiatorius, netikrų žuvies plaukti, "huawei" mate 10 pro " smart view flip cover atveju, suvilioti kirminas, shell black bass, lerva, 16 gb ddr2, dviračių krūtinės raštas, lote black bass.

5vnt 1set Suvilioti Žvejybos Rinkinys Nuskendo Metalo Blizgančiais Toli Mesti Dirbtinis Masalas Luya Jūrų laivų Žvejybos Žiaurus Bass Juoda Žuvis

Produkto pavadinimas: metalo china suvilioti

Specifikacija

Spalva: sidabrinė (kelių spalvų)

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio medžiaga: metalo

Žuvų kablys modelis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo metodas: pakuotėje pakuotės

Vandens naudojimo teritorija: visa vandeni

Taikymo žuvų rūšių: žiaurus žuvų rūšių, pavyzdžiui, bass, juoda žuvų, ir snapas

Trumpas įvadas į china suvilioti:

Su blizgučiais įstrižai supjaustykite viliojimo masalas tinka žiaurus žuvų rūšių, pavyzdžiui, gėlo vandens ir jūros vandens, ešeriai, blackfish ir kt., kai ji tempia, jis bus sūpynės kairėje ir dešinėje vandens, kuris yra labai imituoti.Suvilioti žvejyba yra bionikos masalas žvejybos metodas, taip pat žinomas kaip dirbtiniu masalu, kuris yra metodas, kuris imituoja silpni padarai, kad sukelti didelių žuvų, kad ataka.

Savybės china suvilioti:

Jis tinka aštri žuvų rūšių, pavyzdžiui, gėlo vandens ir jūros vandens, ešeriai, juoda žuvų ir kitų aštri žuvis.Blizgučiai yra ginklas tolimojo išpuolių į burną per dieną, ir ji yra būtina turėti dalykas Luya langelį.Tai geras pasirinkimas, jei jūs neturite žinoti gylio vandens.Tuo pačiu metu, dėl savo mažo dydžio ir didelio svorio ir mažo vėjo pasipriešinimą, tai gali būti mesti toli.Per dieną, didelė burna yra toli nuo kranto.Todėl, blizgučiai, paprastai naudojami dienos metu.Blizgučiai yra geras pasirinkimas pradedantiesiems.

China suvilioti žvejybos metodas:

Metodas vilkdami netikrą masalas yra iš esmės tas pats, jūros vandens ir gėlo vandens.Po mesti jį į vandenį, jūs galite laukti, o pagal gylį, žuvų veikla, ir kai jis pasiekia nurodytą vandens gylio, linija pradės uždaryti.Jei apačioje yra gana švarus ir nėra šiukšlių, galite keisti greičio riedėti atgal ir imtis linijos, taip, kad tai bus greitai, ir kartais sustoti lėtai, kurios turi gerą žuvų pritraukti poveikį; jei apačioje yra gana nepatogus, prašome jį grąžinti greitai po mėtyti išvengti lėtėja ir nuskendo.Kabo apačioje, laiko, nuostolis linijos ir prarasti masalą.

Pakuotėje yra:

1x pakuotėje metalo china suvilioti (5 vnt.)

DUK:

Q:Kaip sekti šią prekę ?

A:Jūs galite sekti pagal šią nuorodą: www.17track.net

Q: Kaip aš galiu gauti didmeninę kainą?

A: Jei jums reikia didmeninė , prašome susisiekti su mumis

Q:Ar jūs sutinkate su Dropship Dropshipping?

AAccept Dropshipping, ir mes nekils jokių sąskaitų, QR kodų, akcijos su vežimu.

Taigi, nesijaudinkite, Tiesiog jį įsigyti, mes padarysime viską už jus .Susisiekite su mumis,nesvarbu, kokios rūšies produktus.

Prekybos patarimai:

1. Prieš perkant, prašome dont ignoruoti spalvą, dydį ir skaičių.Mes tikimės, kad mūsų klientas gali gauti tai, ką jie mėgsta.

2. Jeigu jūs jau kad daug daiktų mano parduotuvėje, ir norite, kad kiti daiktai ateityje.susisiekite su mumis nuolaida.Dėmesio:

Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai, ačiū už jūsų supratimą

3. Jei jus, kad daug daiktų vieną prekę, ir turėti problemų su aukšto laivybos mokesčius,prašome susisiekti su mumis.

4. Jei turite bet kokių kitų poreikių,, palikite mums žinutę, mes stengiamės tarnauti jums. ^-^

Tipas Dirbtinis Masalas
Kategorijos Suvilioti Rinkinys
Kiekis Vieną rinkinį
Pozicija EŽERAS, Upės, Rezervuaras, Tvenkinys, Vandenyno Roko Žvejybos, Vandenyno Žvejybos Valtis, Ocean Beach Žvejybos
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Nuskendo Metalo Blizgančiais

Panašūs produktai