SeeAudio Yume Dinaminė navigacija+Subalansuotą Armatūra Hibridas-Ear Ausinės Ausinių 0.78 3.5 mm Nuimamas Kabelis Muzikos Ausinių Kištuką

€142.31

-30%

€203.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stebėti studija, electr motoroleris, laisvų rankų įranga su viela, stebėti vnt, earphon, ios ausinių, ausis stebėti, headphon, litio aktyvus balancer, wire earphones.

Savybės:

1.Skystu Silikonu, Diafragma, Dinamišką Vairuotojo Vienetas.

2.Du užsakymą-tuned BA vairuotojai.

3.Žemo Dažnio Filtras Konversijos(L. F. C.) Technologija.

4.Formuojamos specialistų, po 2020 m., Harman Tikslinės Kreivė.

5.Spalvingas dizaineris faceplates.

6.Aukštos kokybės 5N OCC kabelis.

7.Varža: 32Ω.

8.Jautrumas: 106dB.

9.Dažnių diapazonas Diapazonas: 20Hz-20kHz.

10.THD+N:

Prašome atkreipti dėmesį:

Mieli draugai, norint pratęsti vartojimo laiką, ausinių, mes sukūrėme ausinės pin tiksliau.Kai naudojate jį, prašome jį suderinti horizontaliai ir įkiškite kabelį į ausinių, ryžtingai.Jei jums nereikia pakeisti kabelį, ji yra rekomenduojama, kad jums nereikia pereiti per Ištraukti ausinių laidą, ji bus sukelti laisvumas, ir tada paveikti bendrą naudojimo laiką.Kiekvienos ausinės yra siunčiamas po bandymų, prašome būti tikri, kad naudoti jį.Jei turite kokių nors klausimų, prašome palikti žinutę man.

Have a nice pirkinių!

SeeAudio turi debiutavo tarptautinėje rinkoje su savo labai pirmasis poros didelės raiškos in-ear monitorių, SeeAudio Yume.Tai yra premium skambėjo pora įrengtas trijų-vairuotojo hibridas setup su pyszny ieškote ausines.Jūs esate gonna love super sklandžiai, puikiai išsamios garso patirtį su SeeAudio Yume.

Skystu Silikonu Diafragma DD Vienetas:-

Mes matėme, Berilio diafragmos, DLC(Diamond-Like Danga) Diafragmos, dabar su Yume, mes turime Skystu Silikonu, Diafragma, Dinaminio Vairuotojo vienetas.Skystis Kvarcas yra labai nejautri temperatūros svyravimams, todėl nuosekliai, iškraipymas nemokamai garso išėjimas.

Custom-Tuned BA Vairuotojams:-

Kartu su priemoka skystu silikonu, diafragma, dinamišką vairuotojo vienetas, Yume taip pat veikia du užsakymą-tuned subalansuotą armatūra vairuotojai išsamiai, ne varginančios, super sklandžiai garso išvesties.

L. F. C. Technologija:-

Pašalinti bet kokį multi-vairuotojo crossover iškraipymo problema, produkcija, SeeAudio sukūrė vidinės akustinę struktūrą, Žemo Dažnio Filtras Konversijos Technologijos.Be to, jie buvo pridėta tiksliai suprojektuoti 33.91 kubinio milimetro priekiniai ertmę tarp DD ir garso vadovas kapiliarų.Jis pagerina bendrą nuoseklumą produkciją ir užtikrina, kad nėra multi-vairuotojo iškraipymo.

Sureguliuota Taip, kad Harman Tikslinės Charakteristika:-

SeeAudio Yume yra pritaikyta profesionalus garso inžinieriais su ilgamete patirtimi, garso pramonėje.Jie po vėliau kaip 2020 m. Harman Tikslinės kreivė super sklandžiai, išsamiai garso išėjimas su gera punchiness ir turtingas, gyvas vokalas.Išvesties nesijaučia sibilant ar varginančios net garsiai garsumo lygius, tiesiog mėgautis savo mėgstama muzika daug valandų.

Spalvingas Dizainas:-

Su SeeAudio Yume, jūs spalvingas ieško poros, su labai gražūs dizaineris faceplates, skaidrus vidinę ertmę.Jūs iš tikrųjų galite pamatyti tvarkingas ir tikslią vietą vairuotojo vienetų per skaidrų ertmę.Bendrą išvaizdą poros yra prabangus ir turtingas.

Komunikacijos Laidiniu
Kilmės KN(Kilmės)
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
atsparus vandeniui No
Vocalism Principas Hibridinė technologija
Kištuko Tipas Nėra
Yra bevielis No
Garso Valdymas No
Prekės Pavadinimas NAOI
Jautrumas 106dB
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 20000Hz
Bendras Harmoninis Iškraipymas 2%
Belaidžio Tipas Nėra
Su Mikrofonu No
Linijos Ilgis 1.2 m
Atsparumas 32Ω
Sertifikavimo Nėra
Stilius Ausis
"Bluetooth" Versija Kita
Valdymo Mygtukas No
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Savybės Nuimamas Laidas, Aktyvus Noice, Anuliuojant
Funkcija Stebėti Ausinių, Vaizdo Žaidimas, Bendra Ausinių, Mobilaus Telefono, HiFi Ausinės, Sportas
Jungtys 3.5 mm

Panašūs produktai