Dviračių Vežimas butelis narve Kūdikio Vežimėlis Butelio Laikiklį Puodelio Laikiklį, Pritvirtinkite Narvuose Aksesuaras Lauko dviračių Puodelio Laikiklis

€2.93

-34%

€4.50

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: apykaklės garmin t5, dviračių garmin mount, biberon, nuna vežimėlis puodelio laikiklis, mini dviračių kūdikių, lieti dviratį butelis, vežimėlis puodelio laikiklis daug, grupė dviračių kūdikių, kambodžos plaukų, pilkos spalvos dviratis butelis.

Ypatybė:

*1.Reguliuojamo gerti turėtojas teikia patogus būdas visada turėti savo gėrimą po ranka.Ar tai yra vandens butelis, puodelį kavos, tai puodelio laikiklis yra patogus ir paprastas naudoti.

*2.Lengvas ir Reguliuojamas: Šį universalų laikiklį, kuris turėtų būti vienas iš pagrindinių jūsų priedai, jis yra labai kompaktiškas ir lengvas, sveria mažiau kaip pusę kilogramo.Laikiklį galima nustatyti bet kurio kampo, užkirsti kelią išsiliejimo.

*3.Sklandžiai, ne, ne galąstuvas, nekenkia rankų, ne skauda butelį taurės kurti, šiltas liesti, švelni tekstūra.

*4.Tvirtinimo anga gali būti pasukti 360 laipsnių kampu taip, kad tilptų tiek horizontalių vamzdžių arba vertikalaus vamzdžio, taip užtikrinant vandens taurę visada laikykite į viršų.

*5.Tinka įvairūs kūdikio vežimėlį,skėtinis vežimėlis,vežimėlio,invalidų Vežimėlio, bassinet, vaiko triratis,dviračių ir pan.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PVC

Dydis: 14cm x 7cm (7cm skersmuo yra)

Dydis Tvirtinimo Anga: apie 4cm

Spalva: Juoda

Pakuotės Turinys:

1*butelis narve

Pastaba:

1. Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti tam tikrų nukrypimų nuo nuotraukos pamatysite ir daiktų, kuriuos patys.Prašome suprasti.

Spalva juoda
Dydis Tvirtinimo Anga apie 4cm
dydis 14cm x 7cm (7cm is diameter)
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga PVC

Panašūs produktai