Siuvimo Mašina pėdelės 3D Kutas/cirkuliuojančių Koja Slėgis, Namuose Siuvimo Mašiną, pėdelės Siuvimo mašina priedai c50

€1.35

-46%

€2.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: keliaraištis baras mezgimo mašina, slinger siuvimo mašina priedai, brolis mezgimo mašina, įranga, skirta megzti, siuvimo mašina priedai įtampa, priedų siūti, siuvimo mašina priedai linijinis, pramoninės siuvimo mašinos, priedai butas, mezgimo įranga, priedai, siuvimo mašinos, kompiuterizuotos.

3D Kutas/cirkuliuojančių Koja Slėgis, Namuose Siuvimo Mašiną, pėdelės

Ypatybė:

Stengiasi dirbti dėl išsamios aplikacijas?Jūs negalite turi teisę įrankis pradėti.Ieškoti ne toliau – savo naujausias susiuvimo kompanionas yra čia!Suteikite savo projektais kūrybinė touch", jis turi su 3D Fringe/Looping Koja Paspauskite!

Ši koja paspauskite yra laikoma viena iš labiausiai universalus koja presai kada nors padarė.Jis leidžia jums sukurti vieną-of-a-kind dekoratyvinis paviršiaus puošmenų, kad atrodyti ir jaustis kaip šeniliniai tipo tekstūrų ir bet kokią puošmenų, jūs galite galvoti!Laikas atsikratyti savo reguliariai koja presai ir atneš menininko jums!

3D SIUVIMO – Sukuria kilpos, kutai, palikimas fagoting, šeniliniai poveikį, faux-hemstitching, ir daugiau dizaino, tik naudojant vieną paprastųjų zigzago dygsniu.

SIUVIMO PUOŠMENŲ, – Leidžia jums sukurti aplikacijomis, siuvinėjimu, ir kitų dekoratyvinių siūlių, apie savo projektus įtraukti dekoratyvinis, tekstūra atrodo.

PATVARUS – Sukurta su patvariais ir rūdžių įrodymas, sunkaus metalo, plieno, kuris gali atlaikyti metų piktnaudžiavimo.Leidžia jums pridėti dekoratyvinių linijų ir kutais dėl audiniai metų!

UNIVERSALIAI TINKA – telpa dauguma Baby Lock, Brother, Singer, ir kitos siuvimo mašinos, kurių naudojimo snap-on presser kojų, todėl jūs galite laisvai kurti savo dekoratyvinių siūlių su ne nervintis.

Daugiau jokių rankiniu susiuvimo nuo dabar!Atnaujinti savo siuvimo patirties su 3D Fringe/Looping Koja Paspauskite ir padaryti siuvimo smagiau & lengviau jums!

KAIP NAUDOTI:

Priėmimo Kilpos arba Kutais:

Pasirinkite zigzago dygsniu ir nustatyti dygsnio plotis-daugiau kaip 5 mm.

Sumažinti viršutinio siūlo įtempimo ir išbandyti įvairius parametrus, norėdami pamatyti, kuris veikia ant audinio, kurį naudojate.

Line up centras pėdelės apie sudarytas modelis linijos ir siūti (supjaustyti centras kilpos padaryti pakraščiuose).

Sukurti Specialiai Pritaikytas Kniedes:

Siūti keletą siūlių ženklas.

Pažymėti gairės laikytis, jūsų medžiaga.

Linija iki centro pėsčiomis su gairės ir siūti.

GAMINIO SPECIFIKACIJOS

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Dydis: Apytiksl. 2.5 x 2 cm

Pakuotėje yra:

1PC siuvimo mašina pėdelės

Naudoti Mezgimo
Tipas Siuvimo Mašinų Dalys
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Rinkinys Tipas No
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Didmeninės No

Panašūs produktai