Juokinga Šokių Kaktusas Žaislas Elektros Įdaryti Augalų Žaislas Juokinga Purtyti Šokių Pliušinis Lėlės Ankstyvojo Lavinimo Žaislas Vaikams Dropshipping

€6.94

-24%

€9.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vaikų žaislas, mediniai medžiai, žaislai, pliušinis žaislas, ji pop, minecraft žaislas, kačių žaislas, 50 lėlės, Lytis, katė grandiklis, žiurkėnų žaislas.

Juokinga Šokių Kaktusas Atneša jums laimę ir sukuria malonią ir harmoningą atmosferą.

√Dainuoti & Šokių žaislas

√Ankstyvojo ugdymo priemonė

√Išskirtinį Dovana

Kad išvaizda šis žaislas yra grindžiamas kaktusas,mėgsta nekilnojamojo kaktusas augalų vazonas.Su dviem didelėmis akimis, daro jį labiau juokingas ir leiskite man juoktis iš kai glace į jį.Jei aš paspauskite mygtuką,jis bus purtyti savo kūną ir padaryti iki muzikos.Jei man nepatinka tokia muzika,aš galiu jį uždaryti ir paspauskite mygtuką dar kartą, jis bus pakeisti kito muzikos.

- Samanta C arter Pagrindinės Funkcijos

Mažas Įrankis

Tai šokių kaktusas augalų žaislas gali šokti su ritmo, 3 dainuoti anglų kalba, dainos , kai ji dainuoja, šoka, ji gali būti labai geras, kad pritraukti dėmesį kūdikių, tai yra mažas žaislas, skirtas ankstyvajam ugdymui .

Juokinga Partneris

Dainuoti 3 lietuvių dainų ir šokių su ritmu.Išvaizda yra pūkuotas, yra paslėptas jungiklis gėlių vazonas, atviras jungiklį, jis gali atnešti jums laimę .

Išskirtinį Dovana

Interaktyvūs Žaislai,žaislas gali šokti, dainuoti, judėti, apsisukti.Geriausia gimtadienio dovana vaikams .Linksma muzika ir šokiai labai tinka sukurti malonią atmosferą ir tinka šalims .

Pastaba

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

Prekės Pavadinimas isfriday
Žaislai Tipas Cypimas Žaislai
Tipas katės
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Medžiaga
Yra Protingas Prietaisas No

Panašūs produktai