40cm Vestuvių Šilko Bijūnas Dirbtinės Gėlės, Vainikai Apdailos Girliandą Durų Šalis Dekoro Namuose Ištisus Vestuvių Modeliavimas

€8.09

-47%

€15.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: girlianda mėnulis, garland halloween, girlianda akių, dirbtinis garliava, židinys garliava, girlianda raudona, karoliukų girlianda, gimtadienio girliandą, jaučiau, garland, rudenį garliava.

Medžiagos: Šilko gėlių + Rotango žiedas

Dydis:

Išorinis skersmuo:apie 40cm.

Vidinis skersmuo: apie 23cm.

Spalva:Šviesiai violetinė, Šviesiai rožinė, Šampano baltas, Ežeras, mėlyna, Balta + žalia

Savybės:

1. Tendencijos gėlių išdėstymas, kad tiks bet namų dekoro ir didinti, bet kaimiškas & troba stiliaus kambarys,nostalgišką pastaba pramoninio stiliaus palėpėje ar primityvūs dekoro namai.

2.Vainikas augalų yra karšto tendencija dekoratyvinis gabalas, kad bus elegantiškas & ramina buvimas, bet vietos ištisus metus.

3. Suknelė jūsų veranda,terasa & durų modernus ir madingas būdas,pakabinti ant lango arba papildyti jūsų prieškambario & mantel su kai kurių gamtos akcentus.

4. A gražus ir elegantiškas, be jokių vestuvių ceremonija, dekoro, partija pasisako,projektus,didžiosios housewarming,gimtadienis ir Padėkos dovana draugams ar šeimos nariams.

Pastaba:

1.Prašome leisti keletą skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū.

2.Dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumą , kontrasto nustatymai ir tt,gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą.

Pakuotė:

1 vnt Bijūnas modeliavimas vainikas

Ačiū už jūsų dėmesį, Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Šilko
Formos Round

Panašūs produktai