"Chrome" Lango Rėmo Apdaila 4 Gabalas 2018 - 2021 M. Už "Dacia Duster"

€38.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dacia, "renault duster", ford fusion galinis spoileris, pagrindiniai dacia duster "europa 2020", "dacia duster", dacia duster priedai baule, śmietniczka, lieti dacia duster", dacia duster priekinių sėdynių užvalkalai, duster grilis.

Pasirinktinis tilptų Chrome Priedai

Produkto Savybės:

"Chrome" produktų transporto priemonių, siekiant įgyvendinti skyriaus būtent su juodžemio sistema yra gaminama.

"Chrome" produktų A klasės 304 kokybės, pagaminti iš nerūdijančio plieno.

Produktai, ant nugaros aukštos kokybės dvipusis akrilo juosta tinkami montuoti su išsiųsti.

Garantija:

Nerūdijančio plieno, poliruoto chromo gaminiams; Rūdžių-5 metų garantija.Surinkimo Instrukcijos:

Sausas ir be dulkių aplinkoje surinkimas.

Po išpakavimo produkto dvipusis taikyti neardant paviršiaus raštas regiono nebūtinai montavimo naudotis.

Produkto pridėtos surface cleaner skystis (alkoholis, alkoholio, celiuliozės plonesni ir pan.) su clean kruopščiai. (Parfumuotas kelnas, drėgnos servetėlės, benzinas ir pan.Priedas skysčiai, kurių sudėtyje nėra švarus) Žemės valymo surinkimas yra labai svarbus mums.Stiklo sandariklis, durų guard juostelės riebiai ryškios grindys, plastikiniai su aksamların šiame aukšte yra ir bus tol, kol ji išnyksta.

Produkto klijais, stiprintuvas "Primer' vystyklų s (Primaries: ant Plastikinių paviršių turi būti taikomas cheminis skystis.Dažyti paviršiai nenaudojamas/neturėtų būti naudojami), jūs turite išvalyti paviršių tik už produkto adherend ir produktas bus uždaryti taikomos srityje. (Produkto yapışmayacağı/kaplamayacağı kısımlara netaikoma priežiūra)

Už produkto dvipusis juosta visiškai funkcija göstermesi aplinkos temperatūra 25 ° aukščiau.Paviršiaus raštas nuėmus sukibimo jėgą, padidinti plaukų džiovintuvas mašina ir kt.Pagalba banda taikyti.

Už produkto paviršiaus raštas, išardyti šilumos pritaikius produkto valomi ir reikiamas primerlenmiş regione eiti prašyti.Pateikti klijuoti kruopščiai taikant spaudimą jį sausu skudurėliu.Produktas yra tvirtas sukibimas 24 valandas apsaugoti nuo sudano ir 48 valandas jūsų transporto priemonės su vandens patranka yıkamamaya priežiūros.

Kilmės TR(Kilmės)
Elemento Tipas Chromo Stilius

Panašūs produktai