LIV 2020 m. Žiemą Šilumos Vilnos Dviračių Jersey ilgomis Rankovėmis Dviračių Džersis Nustatyti Triatlonas Žiemos Jojimo Drabužių dviračių drabužiai

€28.76

-41%

€49.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: izzy liv drabužiai, boels dviračių džersis, liv dviračių džersis šilumos, zaful, prekės liv dviračių drabužiai, eddsworld, akmuo, spexcel, žvyras dviračių drabužiai, liv drabužiai moteris.

Pastabos:

DYDIS:XS,S,M,L, XL,XXL,XXXL,4XL

Dar Didesnis 5XL,pritaikyti dydis yra priimtinas

Jūs galite maišyti dydis pagal save

bet reikia palikti komentarą užsakymo

Pavyzdžiui, "megztiniai XXL ir Kelnes XL"

------------------------- NEMOKAMAI ------------------------- Laikas 1. Pristatymas: 15-25 Darbo Dienų Nemokamai Paštu Po 7-15 Darbo Dienų Iki Express pristatymas (Įskaitant DHL, EMS ....) 2. Mes Tikimės, Kad atvykimo Savo Straipsnyje Apie Laikas, bet Kadangi tai Yra Tarptautinė Pristatymo, laivybos Laikas Labai Priklauso nuo Kurjerių Įmonės Ir Muitai, ir Vietos (jei Taikoma) ir Visiškai iš Mūsų Kontrolės, Kai Komandiravimo.jei Ten Turėtų Būti jokių Problemų, Kylančių iš Šios Siuntos, Nedvejodami Kreipkitės Į mus.kadangi Siekiame Teikti Sandorį, Tarpusavio Ir Teigiamų 3. Pristatymas Apima pašto, tvarkymas.Skaičius 4. Stebėjimo Bus Teikiama Tik Už Registracija Nemokama 5. Paprastai, Mes išsiųsti Per 7 darbo dienas nuo užsakymo gavimo. 6. stebėjimo sistema paprastai yra naujinimų, su 1-3 darbo dienas (Neįtraukiama šeštadienį Ir Švenčių dienomis), gavęs Mokėjimą.Retų daiktų Ir Dideliems Užsakymams Gali Užtrukti Šiek tiek ilgiau.

------------------------- GRĮŽTA ------------------------- 1. Jei elementas, kurį Gavo, Yra Nepriimtina, Kaip Defektas, neveikia arba M issing , Pls mums Pranešti Per 3 Dienas po Pristatymo. 2. Jei Šių Nemalonių Dalykų Atsitikti, mes Tikimės, kad Pirkėjas Ir Tiekėjas Gali Bendrauti, Aktyviai Išspręsti Ginčo Lanksčiai.Mes Pažadame Jums, Kad Mes Bus Parengti Tinkamą Sprendimą.

------------------------- KONTAKTAI ------------------------- jei turite kokių nors Klausimų, prašome Susisiekti Su Mumis Laisvai, galite Pranešimo Trademanager.Mes atsakyti į Jūsų Klausimą Eilėje jie Gavo.Jei negavote Atsakymo Per 24 Valandas (neįskaitant poilsio Ir Švenčių dienomis), reiškia, Mes Negali Gauti Jūsų Pranešimą.prašome Padėti paklausti dar Kartą, Ačiū.Darbo metu, mes pasistengsime Atsakyti Jums kuo Greičiau, tai Yra Jei Ne Savaitės Dieną, prašome Pacientų Ir Daug Duoti mums Šiek Tiek Laiko, o ne Tiesiog Palikti Atsiliepimus Neutralus Ar Neigiamas, Be Komunikacijos, Dėkojame jums Už Bendradarbiavimą Ir Supratimą.

jei turite kokių nors Problemų su elementą, prašome Nedvejodami Susisiekite Su Mumis, mes suteiksime jums Su Technine pagalba.

------------------------- ATSAKYMAI -------------------------

1. Jei Kai ką Padaryti, kad Jūs esate nepatenkintas Ar Piktas, Prašome Susisiekti su mumis Tiesiogiai Prieš palikti atsiliepimą, Mes Stengiamės Išspręsti šią Problemą, Kol jūs patenkinti.

2. Jeigu jūs atitinkate Su elementą, Pagalba, Mandagus, Palikti Atsakymų Posive ( 5 Žvaigždučių ) už Mus, tai Yra Gera Parama Ir Labai Svarbu Mums

Pardavimo Metodai Gamyklos Tiesioginio Pardavimo
Kelnės Medžiaga 80% Poliesterio ir 20% Ruožas & Spandex
Tipas Jersey Rinkiniai
Rankovės Dydis Ilgomis rankovėmis
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Dviračių Jersey Mygtukai Stilius GELIS Kvėpuojantis Padas
Lytis Moteris
Užtrauktuko Ilgis Pilnas
Modelio Numeris M-2
Sezonas Žiemos
Megztiniai Medžiaga 100% Poliesteris
Medžiaga Poliesteris, Lycra, Spandex

Panašūs produktai