3D Meno Įstaiga, Kvepianti Žvakė Pelėsių Moterų Kvepalai Žvakė Aromaterapija Tinkas Silikono Kvepalų Žvakė Vaško Muilas Dekoras

€2.34

-35%

€3.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: alavo žvakė kvepalų, žvakė stikliniame, baby mama, candl, candel vaškas, žvakės siaurėjantys, ranka šilčiau, kūno žvakė pelėsių, bling kristalų žvakių laikiklis, kūno žvakių liejimo formos.

3D Meno Įstaiga, Kvepianti Žvakė Pelėsių Moterų Kvepalai Žvakė Aromaterapija Tinkas Silikono Kvepalų Žvakė Vaško Muilas Dekoro Kulka Taškų:

1、Multi-Funkcija Žvakė: moteriška figūra aromaterapija žvakės yra dekoratyviniai ornamentai, arba taip pat gali būti naudojami kaip dovanos.Jis yra nuostabus dovana šeimai, vestuvių/ jubiliejų/ Valentino Diena/Halloween/Kalėdų/gimtadienis ir pan.Taip pat jis gali būti naudojamas apdailos, tinka visų rūšių partijos veiklą.

2、Mados Tendencija: žmogaus kūno meno aromaterapija žvakės yra išlaikyti stiliaus interneto įžymybės ir neatsilikti nuo mados tendencijų.

3、Novatoriškų Dekoras: 3D nereguliarus aromaterapija žvakės yra naujoviškas namų dekoracijas, romantiškas kvapus dovanos.Cube dizainas gali būti naudojami kaip papuošalai.

4、Išskirtinį Išvaizda: išskirtinį meistriškumą, ryškus formos, imituoti žmogaus kūno dizaino ir išskirtinį informacija.Tai puikus apdailos ir įdomus kūrinys, kuris gali būti pateiktas miegamieji, spintos, stalai ir pan.

5、Natūralių Medžiagų: cilindro formos kubas žvakės yra pagamintos iš natūralių medžiagų ir turi ilgalaikį kvepalų.Aromatas, gali atsipalaiduoti kūno ir proto.

Specifikacija:

Pavadinimas: Žmogaus Kūno Menas Žvakė

Dydis: apie 7,5*12*5cm/ 2.95*4.72*1.97 į

Pakuotės Dydis: apie 8,5*13.*6cm/ 3.35*5.12*2.36 į

Svoris: apie 200g

Pakuotė: kartoninė

Spalvos: balta, juoda

Pakavimo Sąrašas:

1*Žmogaus Kūno Menas Žvakė

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Modelio Numeris kvepianti žvakė
Features6 Namo Apdaila
Produktas Bendrieji Žvakė
Medžiaga sojos vaškas
Tipas Meno Žvakė
Features3 Liemens Geometrinės Formos Žvakė
RANKŲ darbo No
Formos nereguliarus
Features7 Prabanga Žvakė
Features5 Vaško Namų Sojos Dovanos
Prekės Pavadinimas AIHOME
Features4 Atostogų Žvakė
Kilmės KN(Kilmės)
Features1 Kūno Žvakė
Funkcija Kvapus
Features2 moterų žvakė
Naudoti Namo Apdaila

Panašūs produktai