XYj 6pcs Nerūdijančio Plieno Virtuvės Peilis yra didelių Anglies Aštriais Ašmenimis Lenkimo Dizaino Rankena Virėja Pjaustymo Santoku Naudingumas, Skutimo Peiliai

€14.39

-75%

€59.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mažas skutimo peilis, xyj virtuvės peiliai aukštas, virtuvės peilis, virtuvės knive, virtuvės knive rinkinys, damasko peilis santoku, f skutimo peilis, ouran, virtuvės peilių rinkinys, blokuoti peiliu rinkinys.

Sveiki atvykę į "XYj" Profesinės Virtuvės reikmenų Parduotuvė!Kaip Tiesioginis Gamyklos Gamybos, Mes tiekiame jums Geriausius Produktus ir Geriausias Paslaugas, Tiesiog Mėgautis Nuostabų Apsipirkti Čia!Paketas apima: Kaip paveikslėlyje parodyta Specifikacijos Ašmenų Medžiaga: 7CR17+Non-stick Dengtos Rankenos Medžiaga: Spalva Medienos Savybių Šios virtuvės peiliai yra Ilgaamžiai ir Praktiški, pagaminti iš 7Cr17 nerūdijančio plieno peilis su non-stick dengtos ir Spalvų Medžio rankena.Tai aukštos kokybės virtuvės reikmenys ir turėtų būti geriausias jūsų pasirinkimas virtuvės gyvenimą.Įspėjimas 1.Prašome don ' t įdėti į indaplovės. 2.Prašome laikykite jį atokiau nuo vaikų. 3. Prašome don ' t keep krašto ir taškas peilis siekiama žmonės. 4. Prašome don ' t catch peiliu ranka, kai peilis išskleidžiamajame. 5. Prašome švarus ir sausas peilis po naudojant, ir padėkite jį sausoje vietoje. 6. Ašmenys yra labai aštrūs, nenaudokite jums pirštas išbandyti peilis s ryškumą. 7. Dėl skirtingų matavimo metodų ir Gamybos partijos dydžio ir svorio, gali būti šiek tiek klaidų.

Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Funkcija Eco-Friendly
Peilio Dydis 3.5 colių, 2*5 colių, 7inch, 2*8inch
Pakavimas Gerai Supakuota
Rankenos Dizainas Lenkimo dizainas
Sertifikavimo CE / ES, MPT, EEB, LFGB, SGS, CIQ
Ašmenys Modelis Damaske modelis
Tinka Mėsos, žuvys, vaisiai, Daržovės
Prekės Pavadinimas XYj
Peilis Stilius virėja, pjaustymo, 2*Santoku, Komunalinių paslaugų, Skutimo Peilis
Metalo Tipas Nerūdijančio Plieno
Rankenos Medžiaga Medžio Spalva
Adavntage geras kietumas
Peilio Rankena Dizaino Pranašumas Lengvas Pastangų
Modelio Numeris 11
Savybės Sharp, Patvarus
Pakuotė Six-piece Set
Tipas Peilis Rinkiniai

Panašūs produktai