RGB WiFi Smart Lemputė E27 B22 Pritemdomi LED Lempos Tuya APP "Smart Pabusti Naktį Šviesa Dirbti Su Alexa "Google" pradinis AC85-265V

€6.36

-37%

€10.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sonoff, mini sonoff, namų smart, alexa echo stendas, xiaomi mi smart durų, langų jutiklis, tasma zigbee led, durų jutiklis zigbee, robotas dulkių siurblys tuya, tuya pritemdomi lemputė, wiha xiaomi.

Smart WiFi Lemputė E27 B22 Pritemdomi LED Lempos Tuya APP "Smart Pabusti Naktį, Šviesą, Suderinamą su "Amazon" Alexa "Google" pradinis

Parametras:

Įėjimo Įtampa: Ac85-265v

Maitinimo Norma: 9w/10w Rgb+cw+ww 5 Kanalų

Belaidžio Tipas: Wi-fi 2.4 ghz

Belaidžio tinklo Standartas: Ieee 802.11 b/g/n

Lempos Laikiklis Sąsaja: E27 B22 E26

Gaminio Dydis: 9W--60*105mm; 10W--70*105mm

Gaminio Spalva: Plastiko-Aliuminio plakiruoti

Tarnavimo Laikas: ≥30000 Val.

Programa: Tuya(Smart Gyvenimą)

Funkcijos: "Bluetooth" + Wifi Link

Smart APP Kontrolės WIFIDownlight

Grupė arba vienas kontrolė: Yra, galite sukurti grupę visus smart lemputė ir valdymo visi juos tik vieną komandą.

Ir kontroliuoti šiuos smart lemputes per jūsų balso su "Amazon" Alexa, Google "Asistentas" Siri " ir IFTTT.Tik duoti komandą įjungti/išjungti arba dim/gyvinti lempa.Balso kontrolės funkcija.

Long-range control:Parama tolimojo controldownlight,pavyzdžiui, išjungti šviesos, prieš miega ant lovos, ar kontrolės namuose, atsižvelgiant į kitą miestą.

RGBW atrankos:Ten gali reguliuoti 16 milijonų spalvų.Naudoti "debesies žvalgybos" app įdiegta į jūsų išmaniųjų telefonų ar planšetinių kompiuterių, pakeisti spalvą, kurią norite remiantis RGB ratas parodė PROGRAMĖLĘ.Ir spalvos ryškumą galima keisti iš tamsios į šviesią.

Vaizdo Režimas:galite perjungti režimą laisvai kai miega, skaityti ar ne filmą naktį.Ji Gali būti naudojama namų patalpų apšvietimas, viešbutis, konferencijų salė, baras, kokteilis, gimtadienio ir pan.Tiesiog rasti jūsų mėgstamiausia scena, atmosfera.

RGBW Spalva Funkcija Ir Kelis vaizdo Režimą, Taikyti Labai Plačiai

Dalintis Su Savo Draugais Ir Suderinama Funkcija

Galite pasidalinti downlightwith jūsų šeimai ar jūsų draugas.Jie taip pat gali kontroliuoti thedownlight ir viskas.Funkcija yra tokia pati, į savo PROGRAMĄ.

Suderinamos Funkcijos: Smart downlight gali dirbti su ALEXA ,GOOGLE NAMŲ ASISTENTAS, "apple" IFTTT.Galite naudoti balso kontroliuoti savo smartdownlight įjungti/išjungti ir pakeisti spalvų/šviesumo.

Laikas Funkciją Ir Įjungti Apšvietimo Spalva, Funkcija

Laikmatis ir Įvykių Priminimas :Šviesos tvarkaraščius, siekiant pagerinti jūsų namų saugumo, galite tvarkyti jūsų žibintai išmanieji telefonai ar planšetiniai per APP.įskaitant ryškumo nustatymas grafikus ir scenos.Ourdownlight gali kad jis atrodo, kaip esate namuose, kai esate out.Nustatyti šviesos atvykti į iš anksto nustatytą laiką, todėl jūs galite grįžti namo į ryškiai tvarkinga namo.

Modelio Numeris Smart Lemputės
Savybės Mirksi
Įtampa AC 85-265V
Kilmės KN(Kilmės)
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Pagrindo Tipas E27/E26/B22/E14
Galia 9W/10W
Prekės Pavadinimas ninq
Led Lemputės Tipas Bubble Ball Lemputė
Sertifikavimo CE

Panašūs produktai