Silicagel Tinka Iwatch 38 40 42 44mm Juostų Meteoritas Dviejų Spalvų Dirželis "Apple" Dizaineris Žiūrėti Juosta 6 5 4 3 2 1 Prabanga

€5.95

-30%

€8.50

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "apple" žiūrėti juosta transperent derva, yifalian, "apple" žiūrėti juosta prabanga krokodilas, appl žiūrėti 42, "apple" žiūrėti 6case, uag nato "apple" žiūrėti juosta, applewatch, "apple" dizaineris žiūrėti band serijos 3, appl žiūrėti juosta, aplee žiūrėti juosta 40.

Silicagel Tinka Iwatch 38 40 42 44mm Juostų Meteoritas Dviejų Spalvų Dirželis "Apple" Dizaineris Žiūrėti Juosta 6 5 4 3 2 1 Prabanga

Be AŠTRIŲ BRIAUNŲ, NE STANDUS ARBA NEMOKŠIŠKAI; juostų yra minkšta, orui, lankstus ir atsparus vandeniui; Įkvėpė karinės juostų, šių patikima laikrodžių dirželiai yra pastatytas sunku dar patogu visą dieną nešioti.

AUKŠČIAUSIOS ADAPTERIAI DIDESNIO SAUGUMO; Mūsų Erdvė, Juodo plieno plokštės turi NE varžtais ir yra visam laikui prie rankogaliai (skirtingai nei kiti).Nereikia jokių įrankių, jokių palaidų ar pamestus varžtus, nr. pavasario barų popping out!Nesijaudink dėl saugos jūsų iWatch.

TVIRTAS, STILINGAS IR UNIVERSALUS; Puikiai tinka sporto ir lauke, veiklos stebėjimas arba kaip madingas aksesuaras; Gauti premium kokybė už nedidelę kainą su originalaus Black iwatch pakeisti dirželį.Pridėti Į Krepšelį Dabar!"Apple Watch Band 42mm 44mm Vyrai ir Moterys.

Sąlyga Naujas su žymės
Prekės Pavadinimas AETEEY
Juostos Ilgis 20cm
Grupė Medžiagos Tipas Silikono
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris "Apple žiūrėti
Užsegimas Tipas Pin Sagtis
Elemento Tipas Watchbands

Panašūs produktai