Aliuminio Lydinys Laikiklis Stalinis Laikiklis Tingus Lankstymo Kompiuterio Huawei "Apple" Planšetinio kompiuterio Laikiklį Mobile "IPad" Stovas Telefono P7R7

€1.13

-44%

€2.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: už "ipad" stovas, juoda trafaretas, aliuminio reguliuojamas planšetinio kompiuterio stovas, kompiuterio stovas, ipad magnetas kalno, "ipad" tvirtinimo prie sienos nuotrauką, stovas, tabletės oro angos mount, savininkas tablet, coffe automobilio turėtojas.

Savybės:

Reguliuojamas ir Nešiojamieji: laikiklio galima lengvai pakoreguoti iki idealios pozicijos, laisvą savo rankas, kuris yra geras darbo stalo reikmenys, o žiūrėti video, žaisti žaidimus, todėl telefonu, apžvalgos, receptai, naudojant Veidų-laikas.Telefonas lopšys gali būti žlugo lengva vykdyti.

Tvirtas & Apsauginės: mobiliojo telefono stovas yra pagamintas iš aukščiausios kokybės aliuminio ir Plastiko, tai gerai prisitvirtintų, laikykite savo telefoną stabiliai.Guminės trinkelės ant nugaros ir savininkas skirtukai gali apsaugoti jūsų telefoną iš bet braižymo ir stumdomas.

Šiltas Patarimai: Prašome vieta jūsų prietaiso (4"-6") kraštovaizdžio ar portretų modelis, ir prietaisą padėkite (6"-10") kraštovaizdžio modelį, kuris bus suteikti daugiau stabilumo.Lengvai pasiekti visas funkcijas, neatsižvelgiant išjunkite prietaisą.

Telefonas Stendas Serija:

Spalva: Juoda, Balta,Žalia, Rožinė

Priedu tik Telefonas nėra įtrauktos

Suderinamumas:

Universalus suderinamumas: tai telefono stovas veikia su visų 4-10" išmaniųjų telefonų, Planšetinių kompiuterių ir e-skaitytuvų, tokių kaip "iPhone" 11 Pro, X/XS MAX, XR, iPhone 7/8 Plius, iPhone 6/6s Plus; Jungiklis; "iPad mini", " Samsung Galaxy Note 10, 10 Pastaba Plus, S20 Plius, S10, Plius, Samsung Tab, Google Nexus, Kindles.

Komplektą sudaro:

1 x Telefono Turėtojas

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Modelio Numeris OXW7577
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip
Funkcija Įkroviklis
Prekės Pavadinimas Lutiore
Medžiaga Metalo

Panašūs produktai