Mados Skaitmeninis Karabinai Įrašą Laikrodžiai Sporto Kablys Laikrodis, Lauko Ligoninėje Dovana, Elektroninių Šviesos Daugiafunkcį Fob Slaugytoja Žiūrėti

€3.27

-31%

€4.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gydytojas, slaugytoja kišenėje žiūrėti, vyrai kišenėje žiūrėti, nerūdijančio plieno žiūrėti, laikrodis slaugytoja, dėžės kišeniniai, keychain slaugytoja, gydytojas sexi, slaugytoja pakabukas žiūrėti, nuotrauka kišeniniai.

Skaitmeninis Karabinai Įrašą Laikrodžiai

Naudojimo Instrukcija:

Atsiliepimų iš mūsų klientams

Mes pardavė laikrodžiai per 250 Šalyse ir Regionuose.Profesionalus ir vientisumas yra visada theprusuitof ŠARMINIO VIZIJA žmonės.Esame patikimas jūsų watchmaker!Kokybės sertifikatas rusijos pirkėjų palikite savo VARDĄ ir pavardę. 1. Mes siūlome nemokamas pristatymas dauguma Šalių.Visus užsakymus virš 5us$ bus išsiųstos registruotu oro paštu.Pavyzdžiui, Jntprojektai.lt Standartinis Pristatymas, Singapūras, ePacket, DHL air mail, ir tt. 2. Jei nurodymas yra daugiau kaip 2kgs, mes pasirinkti EMS, DHL, " FEDEX, TNT, ARBA kitų express-siuntimo, ypač oro linijų paslaugas. 3. Tuo atveju, jei norite pasirinkti konkrečią vežėjas ar jums reikia sklypas skubiai, prašome susisiekti su mumis prieš atliekant mokėjimą.Mes suteiksime jums geriausias pasiūlymas 1. Jeigu jums netinka elementą, kai ją gavote, pls grąžinti ją per 7 dienas pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Pls susisiekti su mumis prieš jums grąžinti. 2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti. 3. Mes grąžinsime jums visą pinigų, gavusi elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti. 4. Jei prekė yra pažeista per transporto ar negali būti naudojamas įprastai, pls susisiekite su mumis ir siųsti mums nekilnojamojo nuotraukos elementus ir mes grąžinsime jums pinigus, arba vėl tave, be papildomo mokesčio .Mes pasiryžę suteikti mūsų produktus už optimalią kainą.Pirkėjas turi mokėti papildomų mokesčių dalyvauja, pavyzdžiui, importo mokesčių, Pvm ir t.t.Jei paskirties vieta yra Brazilijoje, prašome pateikti savo CPF arba/ir CNPJ, kai jūsų užsakymo pateikimo, kad būtų sumažinta logistikos problemos.

Multi-Fuction Laikas & Žadintuvas
Byloje Formos Round
Proga Dovanų Šalis Darbo Grupės Posėdyje Lauko
Surinkite Medžiagos Tipas Lydinys
Sąlyga Naujoji be žymės
Metų 2021
Prabanga Top Prekės
Spalva Mėlyna Raudona Geltona Oranžinė
Surinkite Ekranas Skaitmeninis
Ciferblato Skersmuo 38inch
Dial Lange Medžiagos Tipas Stiklas
Judėjimas Skaitmeninis
Stilius Mada & Atsitiktinis, Įdomus & Mini
Prekės Pavadinimas A ŠARMINIO VIZIJA
Elemento Tipas Kišenėje & Fob Laikrodžiai
Bylos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Lytis Unisex
Kitais Žodžiais slaugytoja žiūrėti
Bezel Medžiagos Tipas Lydinys
Modelio Numeris WN025
Atsparumas Vandeniui Gylis 0m
Funkcija Multi-Function
Bezel Funkcija Stacionarių
Kilmės KN(Kilmės)
Pardavimo Metodai Didmeninė ir mažmeninė
Dropshipping Parama

Panašūs produktai