Moterų mikropluošto minkštos odos sandalai ir šlepetės Naujas mados atidaryti tne aukšti kulniukai Vasaros Stambusis Aukštis Padidinti Moterų Batai

€10.85

-49%

€21.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 34 f liemenėlė, batas geltona, jūros šlepetė, didelis kulno sandalai, med aukšto kulno sandalai, kojų stambusis kulniukai, platforma sandalai moterims, aukšti kulniukai 14 cm, dirbtinis kaktusas namų dekoro, kaklaraištis stambusis kulniukai.

1.Būna,kad ateina be batų dėžė,tik pora batų.Bet jei jums reikia lauke,prašome susisiekti su mumis incerase kainą.Batai lange vertės 5 JAV dolerių. 2.Šie batai yra vienu dydžiu mažesnis nei įprastas kodą.Rekomenduojama pasirinkti vieną didesnį dydį nei įprasta.

Dėmesio Patarimai:

1.Spalva skirtumas gali būti dėl skirtingų monitorių,apšvietimas ir kiti veiksniai.Prašome suprasti. 2. Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą.

Grąžinamosios išmokos ir Grįžti

1. Jei yra kokių nors problemų su užsakymu,prašome susisiekti su mūsų Klientų Aptarnavimo pirmas.Mes stengiamės jums padėti. 2. Visos prekės turi būti grąžinamos originalioje būklės,kitaip mes atsisako grąžinti pinigus. 3. Pirkėjas yra atsakingas už visus mokesčius, įvyko grąžinimo procesas.

Atsiliepimai

1. Jei jus tenkina jūsų užsakymą, prašome palikti mums visiems 5 žvaigždės, įskaitant Punktas, kaip Aprašyta, Bendravimo ir pristatymo Greičiu. 2. Jeigu manote, kad galime padaryti geriau,susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo pirmas.Mes suteiksime jums atitinkantis atsakymas.

Pamušalas PU
Sandalas Tipas Šiuolaikinės Sandalai
Su Platformomis No
Kulno Tipas Height Increasing
Mados Elementas Platformos
moteriškos šlepetės Moterų Aukštakulniai
Uždaryti Tipas Slip-On
Prekės Pavadinimas PPLMHU
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Elemento Tipas Sandalai
Kulno Aukštis Med (3cm-5cm)
Padas Medžiaga Guma
2021 nauji moteriški sandalai Blokuoti kulnas pleišto batai
Vidpadžio Medžiaga Guma
Atgal Skaitiklis Tipas Priekyje & Galinis Dirželis
dydis 35-40
Modelio Tipas Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Mados
Batviršio Medžiaga Natūralios Odos
Proga Atsitiktinis
Pusė Vamp Tipas Atvira
Pritaikymas Tinka mažesnėms nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
Modelio Numeris 227

Panašūs produktai