Juodo Granito Akmens Išvaizdą Blizgesio Marmuro Stalviršiai Žievelės ir Klijuoti Tapetai Virtuvės, Spintos, Linijinės Spintoje Baldų Kontaktai

€3.11

-25%

€4.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dirbtinių augalų bananų, lūpų blizgesys, lipni tapetai baldai, modernus miegamojo puošimas, juoda mūrinis, violetinis marmuras puošimas, nulupkite ir klijuoti tapetų, sienos dokumentų namų dekoro šalį, židinys mūrinis, visą ilgį veidrodis.

Self Adhesive Vinyl Marmuro Susisiekti Popieriaus

➤Pavadinimas: Marmuro Tapetai

➤ Medžiaga: Vinilo

➤Spalva:Juodas Marmuras

➤ Savybės: Lengva naudoti, tiesiog nulupkite ir klijuoti prie objekto, Tai yra naftos įrodymas ir švarus lengvai apsaugoti jūsų baldus nuo ŠILUMOS ir DRĖGMĖS.

➤ Daugkartinio Naudojimo: marmuro susisiekti popierius gali būti naudojamas backsplash, countertops, spintelės, lentynos, stalčių įdėklai, odininkas, spintos, indaplovė, sandėliukas srityse, spintelė, stalas, spinta, projektus ir visi sklandžiai vietovių jūsų virtuvėje.

➤ Aukščiausios kokybės Medžiagos: marmuras tapetai yra pagaminti iš tvirtos vinilo medžiagos.Netoksiškas, Ekologiškas ir nereikia papildomų klijų, ji gali būti taikoma vykdant projektą labai gerai.Ši ekrano užsklanda yra saugus vaikams ir visai šeimai.

➤ Dėmesio: Prašome nusipirkti pakankamai laiko įsitikinti, kad jie kilę iš tos pačios partijos, siekiant išvengti spalvų skirtumo.

LENGVA ĮDIEGTI:

1. Švaraus paviršiaus ir įvertinti dydį, įsitikinkite, kad paviršius yra sausas ir lygus, tada iškirpti reikiamo dydžio.Mes rekomenduojame, kad fono paveikslėlis dydis yra 1 colio ilgiau nei objekto dydį.

2. Tai Labai Svarbu dėl Dviejų Žmonių Dirbti Kartu.Vieną padėti nulupkite, apatinėje popieriaus, o kitas lazdos ir išlygina burbulus.

3. Nulupkite pagrindo popieriaus, tada įklijuokite lėtai palei vidurio į kraštus. (Viršutinio popieriaus negalima suplėšyti visus iškart)

4. Raukšlių ir burbulus galima pašalinti švelniu audiniu taikant slėgis tolygiai nuo centro į kraštus, ar pierce burbulus su adata ir tada išspausti orą.Taip pat galite lėtai pakeisti fono paveikslėlį pašalinti burbuliukus.

5. Apvalios Briaunos Įdiegti: Įdėti ant sienos popieriaus kraštų ir pakaitinkite su plaukų džiovintuvais.

TINKA:

Marmuro susisiekti popierius gali būti taikomas bet lygaus, švaraus ir sauso paviršiaus, pavyzdžiui, dažytų paviršių, medienos tekstūros paviršius, plytelių paviršiaus, ir stiklo paviršius.

Pavyzdžiui, virtuvės backsplash, countertops, spintelės, lentynos, stalčių įdėklai, odininkas, šaldytuvas, indaplovė, džiovyklė, arba naudoti amatų projektą.

Nelygaus Paviršiaus, tokios kaip deginimo paviršiaus, be kauliukų paviršiaus, nelygus paviršius nėra siūloma programa.

Produkto Savybės:

1. Paprasta Įrengti-tiesiog žievelės ir klijuoti, vandeniui, aliejus-įrodymas, nuimamas, atsparus karščiui ir drėgmės, lengvai valomos, eco-friendly...

2. Atkuria Jūsų Virtuvės Baldai su Super Mažo Biudžeto, ir jį išlaikyti tvarkingas ir švarus.

3. Kai ekrano užsklanda yra pašalintas, nėra lipni likučių apie projektą.

Naudojimo vieta VIRTUVĖ, Tualetas, Vonios kambarys, Baldų renovacija,
Stilius Klasikinis
Savybės Aliejus atsparus ir vandeniui lipnios
Paviršiaus apdorojimas smiltainis
Modelis Marmuras
Funkcija atsparus vandeniui, Drėgmei Atsparus, Pelėsiai-Įrodymas, Dūmų-Įrodymas, Atsparios ugniai, Garso izoliacija, Garsą Sugeriančios, Šilumos Izoliacija, Anti-static
Medžiaga PVC
Spalva juoda
Prekės Pavadinimas LuFei
Tipas Vinilo Tapetai
Mokestis Vienetas Usd/Roll
Vinilo Tapetų Tipas Popieriaus Atgal, Vinilo Tapetai
Naudojimas Administracija, Prekyba, Pramogos, Namų ūkio
Naudoti gyvenamasis kambarys, Patalynė Kambaryje, Tyrimas, VIRTUVĖ, Vaikų Kambarys, Vestuvių Namas, Vyresniųjų Kambarys
Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai