Tangada Moterų Kietas Aukštos Kokybės Medvilnės, Baltos spalvos Marškinėliai ilgomis Rankovėmis Kietas Pasukite Žemyn Apykaklės Elegantiškas Biuras Ponios Viršūnes 4C106

€14.03

-29%

€20.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sunkiųjų medvilnės palaidinė, wihte medvilnės palaidinė, co skirtumas, trikotažo palaidinė moterims, peplum palaidinė, moteris medvilnės palaidinė, visą viršų, elegantiškas marškinėliai vest, marškinėliai moterims, elegantiškas juostinės marškinėliai.

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 2-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.nbsp 2. Pristatymo laikas: Prieš mes galime ship užsakymą, mes turime paruošti savo produktus, ar griežtos kokybės kontrolės bandymai ir atidžiai paketo elementus.Laiko reikia paruošti savo daiktų pristatymas atskirą nuo pristatymo laikas, bet nesijaudinkite, laikas nebus ilgas.Ačiū už supratimą!

1.Kaip jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Taip pat mes tą patį padarys jums artimiausiu metu.Ačiū! 2.Prašome donrsquot, nedvejodami kreipkitės į mus prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės, kad jūsų problemą galima išspręsti ir patenkinti savo poreikį.

Modelio Numeris 4C106
Kilmės KN(Kilmės)
Audinio Tipas Broadcloth
Rankovės Stilius Reguliariai
Medžiaga MEDVILNĖS, Viskozės
Audinio kiekis 31% (imtinai) - 50% (imtinai)
Lytis Moteris
Išleidimo Data Rudenį 2021
Apdaila Kišenės
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Stilius Biuro Panele
Medžiagos Sudėtis Natūralaus pluošto
Amžius Amžius 18-35 Metų
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
Storis Midweight
Marškinėliai Tipas Palaidinukės
Sezonas Pavasario/Rudens
Drabužių Modelius Tiesiai
Modelio Tipas Kietas
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Prekės Pavadinimas Tangada
Drabužių Ilgis Ilgai

Panašūs produktai