Menstruacinis Puodelis Medicininio Silikono Menstruacijų Taurės Moterų Higienos Menstruacijų Moteris Lady Cup Copa Mestrual Coletor Mėnesinių

€1.94

-23%

€2.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: galva aukštesnė moteris, de, menstruacinis puodelis vandens išleidimo vožtuvas, dujų o žiedas, moteriškos higienos produktų, laikotarpis apatiniai, taurės mėnesinių, vyrų žiemos, latekso apatinis trikotažas moterims, žiedo g sekso žaislas.

Kaip Naudoti? 1.Prieš tvarkymas, Menstruacinis Puodelis, įsitikinkite, kad kruopščiai nusiplaukite rankas. 2.Sterilizuoti Taurės prieš pirmą kartą įkišus. 3.Rekomenduojame įterpti puodelio, bet šias pozicijas:sėdint, tupint, nuleidimo ar stovi, pabandykite vieną iš šių pozicijų ir nuspręsti, kuris yra tinkamiausias jums. 4.Siekiant palengvinti dangos, galite sudrėkinkite Puodelio su vandeniu ar lubrikantu, jei reikia . 5.Spec. Puodelis su pirštais, ir paspauskite. 6.Po to sulenkite Taurės išilgai per pusę, naudojant kitos rankos pirštais. 7.Laikykite Taurę naudojant vienos rankos pirštais, tuo greičiau žemiausią padėtį. 8. Įdėkite taurės makšties įstrižai, link nugaros. 9.Tinkamą poziciją Taurės yra mažesnis nei tamponai.Po kišimo į makštį,atleiskite pirštus ir tegul Taurės atsiskleisti visiškai ir prilimpa prie makšties sienelių. 10.Galite dezinfekuoti prieš ir po juo naudotis.Dalykai, kuriems reikia dėmesio : Jokių alerginių reakcijų Nesukelia pelėsių ir šlapimo takų infekcijos,gali būti Taikomos visos moterys, tačiau moterims, kurios neturi seksualinės patirties, nerekomenduojama naudoti šio produkto.Talpa aprašymas: S dydis Menstruacinis puodelis tinka Normalus srautas.L dydis Menstruacinis puodelis tinka Sunkiųjų srautas.

Mes rekomenduojame, kad jūs perkate dviejų skirtingų dydžių menstruacijų puodelių, tvarkyti įvairius mėnesinių sąlygas.

Medžiaga FDA Sertifikuotos Medicininės kokybės Silikono
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Moteriška Higienos
daugkartinio naudojimo pagalvėlės tamponai
Modelio Numeris Z852
sanitarinių servetėlės moterims Menstruacinis Puodelis
Prekės Pavadinimas dawndesslo

Panašūs produktai