Lipni Silikoninė Juosta Stiklo Durų, Langų Sandariklis, Durys Medinės Naujas Vėjo Durų Izoliacijos Siūlės Apačioje prekinis, galinis Stiklo Garsas

€1.00

-34%

€1.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: paprastieji medinių juostelių, medienos sienų juostelės, sandarinimo juosta, pušies mediena lentjuosčių, medienos juosteles modelis, matematikos medinių juostelių, mediniai miršta juostelėmis, guminis tarpiklis, durų putų, medienos juostelės plytelės.

Aprašymas

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Medžiaga: Silikonas

Spalva: Skaidrus,rudas,balta

Ilgis: 3Meter

Plotis: 25mm

Qty: 1roll

Savybės

Stiprus sukibimas pusė pusėje sandarinimo juosta dukart pusėje lipdukas; Su nugaros popieriaus, jums gali būti patogu, nuplėškite popierių, tada įklijuokite juos į langą spragas.

Tinkama spalva: lipnios sandarinimo juostos yra permatomas spalva, tai spalva gali sutapti su skirtingų spalvų langų stiklo, tai bus ne išsiskirti, kai taikant.

Ne toksiškos medžiagos: geras šeimos naudojimui; Įvairių funkcijų iš vėjo, garso izoliacija, apsauga nuo dulkių, izoliacija; nerodo aplinkosaugos ¾enklelis į orą prieš naudojimą išlaikyti savo veiksmingumą.

Plačiai naudojimas: gumos sandarinimo lipdukas yra geras frameless stiklo durys, plieno ar aliuminio langai, spintos, stumdomos durys, durų apačioje, spintos, baldai ir kt.

Pakuotė

1roll x Sandarinimo Juostos

Pastabos

Kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Sertifikavimo Nėra
dydis 25*300mm
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 25*300mm

Panašūs produktai