Šuo Galingas Gyvis Krūminių Dantų Sukandimas Atsparus Kamuolys Žaislas (vienas Gyvis + Vieną Kamuolį) Daugiafunkcinis Žaislai Naujausias 2021

€12.31

-56%

€28.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šuo, šuo gyvis, siurbtukas žaislas, didelis šuo, žaislas, kačių žaislas, šuo kong žaislas, šuo robotas žaislas, kamuolys šuns žaislas, kamuolys šuo, šuns žaislas augintiniui.

Šuo Galingas Gyvis Krūminių Dantų Sukandimas Atsparus Kamuolys Žaislas (vienas Gyvis + Vieną Kamuolį) Daugiafunkcinis Žaislai Naujausias 2021

Funkcijos: 1. Multi-funkcinis Šuo Vilkite Žaislas: Kai šuo traukia žaislas kamuolys, o žaisti su šiuo produktu, anti-tigras bite virvė gali būti perkelta į šuns vilkite žaislas per fiksuotą siurbimo taurės, taip, kad šuo traukiant jėga gali būti mobilizuota aktyviai.Suinteresuotos.

2. 4-in-1 Molinis Kamuolys: patobulinta versija šoktelėti girgždėti kamuolys su bite virvę, maisto paskirstymo kamuolys, priima didelis kamuolys, storas kamuolys sienos dizainas, kurios gali būti atsparios šunų įkandimų, ir jis turi kelis molinis iškilimų, kurie gali visiškai apsaugoti šunį sveikus dantis.Jūs galite įdėti užkandžių žaislas kaip maisto dozatorius pritraukti šunys žaisti su žaislo.

3. Cypimo Žaislas: molinis kamuolys yra skirtas garso įrenginys.Kai šuo kanda žaislas, tai gali padaryti cypimo garso atkreipti šuns dėmesį ir padidinti šuns žaismingumo.

4. Naudojant Super Galinga Siurbimo Taurės Dizainas: galingas siurbimo puodelis yra stabili ir nėra lengva traukti.Tai gali ne tik padidinti sąveiką tarp šuns ir žaislas, bet taip pat gerina šuns žaismingumo.Kiekviena produktų įrengtas butas grindų lipdukai.Pradžioje, jums gali įklijuokite lipduką ant bet kokio paviršiaus, pvz., medinių grindų arba nelygaus pagrindo, ir tada įklijuokite siurbtuką ant lipduko taip, kad siurbtukas gali būti naudojama įvairiose aplinkose.

5. Naujas Bite atsparios Medžiagos: žaislas pagamintas iš TRP medžiagos, kuri gali atsispirti šuns ilgalaikio įkandimo.Žaislas tinka naminių šunų 5-100 svarų, ir gali būti naudojamas patalpoje ir lauke.

Pakavimo Sąrašas:

Molinis Kamuolys*1

Pastaba:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Žaislai Tipas Kamuoliai
Rinkinys Tipas No
Medžiaga Guma
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas liilaimic

Panašūs produktai