NAOMI 4/4 Dydžio, Santalas Smuikas Lankas Tuščią Lankas Stick Graviruotas Lankas Vadovas, Smuikas Lankas Maker Naudoti

€15.15

-9%

€16.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lankas varlė, smuikas karoliai, varlė smuikas, leopard satino sijonas, šukos sandałowy, leopard " šilko sijonas, kūginiai smilkalai, iškirpti smuikas kaklo, f10a suzuki, sandalmedžio smilkalai.

Savybės:

Jei esate mėgėjas "PASIDARYK pats" smuikas lankas , tada šių nebaigtų lankas lazdos tinka jums.Jų medžiagos yra tos pačios, kaip ir kitų baigė lankas lazdos mūsų parduotuvėje.Jie skirstomi į anglies pluošto ir medžio masyvo lankas lazdos pagal medžiagą.Medienos įvertinimai yra padalintas į Raudonmedžio, Brazilwood, IPE, Snakewood, Pernambukas ebs.Klasių yra palaipsniui didėja.Mes tikimės, kad jums pasirinkti atidžiai, renkantis nebaigtų lazdos lankas.Kiti priedai, taip pat galima rasti mūsų parduotuvėje.Dėkojame už jūsų paramą ir supratimą.Laimingas pirkinių!

Specifikacija:

Medžiaga: santalas

Lazdelės Ilgis: Apie. 73cm

Tinka: 4/4 smuikas lankas

Svoris: Apytiksl. 51.8 g

Pakuotės svoris: Apytiksl. 250g

PREKĖS KODAS: UB0908-005

Paketų Sąrašo:

1* Nebaigtų santalas lankas stick

Tarptautinės Pirkėjai - Atkreipkite Dėmesį: 1) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 2) patikrinkite, ar su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant. 3) atlikite savo grąžinimo politiką, jei jūs neturite patenkinti punktas, arba elementą, kurį gautų, turi visus kokybės problemos, prašome susisiekti su mumis pirmas

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas NAOMI
Naudoti Smuikas Naudoti
Modelio Numeris UB0908-005

Panašūs produktai