Naujas Mados Sportbačiai Moterims, Batai Aukštos Kokybės Butai Moters Laisvalaikio Bateliai PU neslidus Mokasīni, Ponios Balta Juoda Studentų Treneriai

€7.32

-41%

€12.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: treneris moterims, lankas batų, vyrai sneaker, high quality sneaker, sneaker žiemą, sandalai moterims, batų moteris, tenso feminino žvengimas batai, žvengimas, vyrai juoda mados treneriai.

Pastaba: gali būti nežymūs spalvų skirtumai, kai fotografuoti.Prašau, atleisk man.Spalva produktas yra taikomos konkrečiam produktui.Pakuotės, kad yra lengva transportuoti, yra plastikinis maišelis.Ne batų dėžės!Jei jums reikia batų dėžės, pakuotės, jums reikia pridėti 2 USD krovinių.Mes neturi mokesčius savo šalyje.Dėkojame už jūsų supratimą.

Mes garantuojame, puikios kokybės ir žemos kainos.Tas pats vaizdas, skirtingų kainų, kokybės ir medžiagos tikrai skiriasi, prašome lenkijos akis.Mes specializuojasi didmeninės ir mažmeninės prekybos produktų.Jeigu jūs esate didmenininkas, ar pardavėjas, prašome užsisakyti bet kuriuo metu.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Šiuo metu nėra vieningos dydį pasaulyje.Europa-40 nėra lygus Kinija-40. Įvertinti ilgio, pėdos prieš perkant. (Pastaba: negalima tiesiogiai išmatuoti ilgį, pėdos, kurie bus sukelti daug klaidų.Prašome įdėti savo kojas ant balto popieriaus ir atkreipti priekyje ir gale baigiasi jūsų kojų su balto popieriaus ilgio kojas.) Jei jūsų kojos yra 25cm ilgio ir tada +0.5 cm (aktyvus vietos), pasirinkite 25,5 cm.

CN35=Kojų Ilgis 22.1 cm 22.5 cm

CN36=Kojų Ilgis 22.6 cm-23,0 cm

CN37=Kojų Ilgis 23.1 cm-23.5 cm

CN38=Kojų Ilgis 23.6 cm-24.0 cm

CN39=Kojų Ilgis 24.1 cm-24.5 cm

CN40=Kojų Ilgis 24.6 cm-25.0 cm

Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Kategorija Drobė Batai
Pritaikomumas lyčių Moteris
Pamušalas PU
Viršutinė aukštis Mažas padėti
Seasonal fit Pavasarį, Vasaros, Rudenį
Kulno Formos Hiranaga.
Modelio Numeris Women's Vulcanize Shoes Snerakers
Batai Tipas Kita
Modelio Tipas Kietas
Kambariniai stilius Priekyje jungiamąją
Funkcija Oro Pralaidumas, Anti-Slydimo
Vidpadžio Medžiaga EVA
Mados Elementas Siuvimo
Uždaryti Tipas Nėriniai-up
dydis 35, 36, 37, 38, 39, 40
Sezonas Pavasario/Rudens
Prekės Pavadinimas SONDR
Spalva balta, Black.
Batviršio Medžiaga PU
Kulno Aukštis Mažas (1cm-3cm)

Panašūs produktai