Juoda/Aukso Virtuvės Spintelių Rankenos Modernus Odininkas Stalčiaus Išsitraukia Spintos Durų Rankenos ir lazdų bumbulai, Baldai Aparatūra

€1.17

-40%

€1.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žalvario vaza, lašas stalčių rankenos, stalas baldai, durų projekto kamštis, furnitur rankena, miegamasis furnitur, kieto žalvario baldai, virtuvės, spintos, parduotuvė, wardrob, tvarkyti spintą ir stalčius.

-- Savybės:

Aukštos kokybės ir ne išnyks Forma visą varžtą, patogu naudoti Patogūs liesti Puikus pagalbininkas ištraukti stalčių, spintos ir kiti baldai Stilius: Amerikos Modernus, patvarus, nerūdijančio plieno, paprastas ir elegantiškas dizainas, taip pat nėra lengva fade out.

-- Specifikacijos:

Kiekis: 1piece Medžiaga: Aliuminio Lydinys Spalva: Matinis Auksas Skylės atstumas: vieną angą/64mm/96mm/128mm/160mm/192mm/ 224mm/256mm/288mm/320mm Dydis: Prašome patikrinti pirkti variantas nuotrauka Numatytasis varžto ilgis: 22mm, kostiumas 18mm storio lenta.

-- Paketas Apima:

1 x Rankena su atitikimo varžtai

-- SKELBIMAS:

Jei jums reikia tikro ilgio varžtai, palikite pranešimą, kai mokėjimo nurodymą, arba mes išsiūsime numatytasis dydis

Nuoširdžiai Priminimą Savo TaxingPolicy: Kiekviena šalis turi skirtingus apmokestinimo politiką,ir mes visada įdėti mažesnis skelbiantis kaina, kaip mūsų patirtis, siekiant padėti pirkėjams išvengti moka per daug mokesčių,jei pirkėjai nori mane paskelbti visą arba tam tikrą sumą,prašome susisiekti su mumis prieš priimdamas nutartį,ir kviečiame man duoti gerų suggetions apie savo šalies mokesčių politikos,ačiū.Apie Siuntą : (A)Mes paprastai laivas iš savo užsakymus per 2 dienas,jei mes neturime jų atsargos,bus atidėti šiek tiek ilgiau,jei jums reikia lempos labai skubiai,prašome susisiekti su mumis prieš užsakant. (B)Jei jūs vis dar negavau jūsų užsakymą, kai laivybos laikas yra daugiau,ple ase susisiekti su mumis,mes padėsime jums patikrinti ir sekti jį. C)Galite aptarti su mumis apie kainą, kas pristatymas metho ds y ou nori--Mažai laivybos išlaidų ar greitas pristatymas laiko ar dar kažkas.Apie Mokesčius atgal: (A)Mes suteiksime pirkėjas atsiliepimus po užsakymo baigtas; B)Mes siekiame, kad siūlome geriausias paslaugas, kad visi pirkėjai, ir stengiasi 100% klientų pasitenkinimo!Jūsų atsiliepimų ir pasiūlymų, yra labai im portant mums ir kitiems pirkėjams.Jei turite kokių nors problemų, jūs disli ke,kviečiame kreiptis dėl sprendimo, prieš paliekant blogas pašarų atgal.Apie Grąžinimo Ir Atlyginimo: A)Jei pirkėjas nori grąžinti prekes, jis įsakė, kurie neturi nieko ar su kokybės,jis bus atsakingas už žalą arba nuostolius, kai jis siųsti prekę atgal Ir mes grąžinsime artimiausiu metu po to, kai mes jį gauti. B)pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes, išskyrus kokybės problemų ar klaidingų elementą.Apie Parašas&Grįžti&Grąžinti: (A)Mes pasirašyti susitarimą su dauguma pristatymo kompanijos,todėl, jei elementas, kurį arba der yra trapi, ar lengvai turintys prblems, prašome patikrinti sklypo į fornt vežėjo jums nespėjus pasirašyti ir imtis photoes kaip įrodymas, su wh tai ch mes gali prašyti kompensacijos iš pristatymo kompanija. B)Mes išsiųsti naują visuma, prekių(ar jų dalių), arba grąžinti pinigus, jei jūs gauti n incorret punktas,skaldytų prekę ar trūkstamos dalys iš jav. (C)gavę elementą, tada ieškoti ne tai, ką iš tiesų galite tet balsuokite, ji su mumis,bet prekės turi išlaikyti geros būklės,ir jūs turite į fford siuntimo mokesčius.

Stilius Europos
Kilmės KN(Kilmės)
Skylės atstumas 64mm/96mm/128mm/160mm/192mm/224mm/256mm/288mm/320mm
Medžiaga Aliuminio, Aliuminio lydinys
Sertifikavimo Nėra
Tipas Baldai Rankena & Rankenėlę, kabineto rankenos, Spinta Išsitraukia, Stalčių Rankenos, Baldų Rankenėlės, kt.
Pikis-eilės Specifikacijos 128mm
Spalva Juoda/Aukso
Virtuvės Spintos / Spinta/Spintos / Durys / Dureles
Modelio Numeris Handle1003
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo

Panašūs produktai