2vnt/Komplektas Kreiptuką Gamepad Ranka Virvę JoyCon Riešo Dirželis & Rankoje Virvę, Juostos, Juostelės Nintend Jungiklis NR Valdytojas Žaidimas Priedai

€2.69

-34%

€4.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kreiptuką thumbstick, joycon switch, nuolatinė siųstuvas, playstation vinilo, atveju jungiklis, joycon, padengti nintendo jungiklis, rankinis stabdis sim, atveju nintendo jungiklis, potenciometras xbox.

2vnt/Komplektas Kreiptuką Gamepad Ranka Virvę JoyCon Riešo Dirželis & Rankoje Virvę, Juostos, Juostelės Nintend Jungiklis NR Valdytojas Žaidimas Priedai

INFORMACINĖS Funkcijos: 1.Džiaugsmas Con rankos riešo dirželis specialiai Nintend Jungikliu, reguliatorius. 2.Plastikiniai+poliesteris+metalo Medžiagos, Patvarus, saugus ir netoksiškas. 3.Suprojektuotas puikiai išsitraukti sklandžiai. 4.Pagerinti savo žaidimo, kai jūs pridedate šią dirželis prie jūsų duomenų valdytojas. 5.Ženklas "+" ir "-" yra aiškus ir priminti jums, kad galėtumėte susisiekti klaidingą pusę dirželis su jūsų Džiaugsmas-Con konsolę.Aprašymai: savaiminio blokavimo mygtukas apsaugo nuo riešo dirželis neslystų iš rankena.Įrengta spyruokliniai sagties kelią rankena iš atskyrus nuo riešo.Specifikacija: Medžiaga: Plastikas+Poliesteris+Metalo Dydis: Apytiksl. 10*1.5*1.5 cm Naudojama: Rankų virvę, riešo dirželis Apimtį: už Nintend Perjungti Džiaugsmo Con Spalva:juoda Pakuotė: 1 x Riešo Dirželis Nintend Perjungti Džiaugsmo Con Pastaba: Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.Dėl skirtingų ekrano ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

NUOTRAUKA

PRISTATYMAS

. Dauguma užsakymai bus išsiųsti per 2-3 Dienas po apmokėjimo patvirtino.(Tikėtis Atostogų ir Savaitgalio ).Mes informuosime jus, jei mums reikia daugiau laiko pasiruošti..

.Paprastai,mes naudojame Kinija Paštu, Oro Paštu siųsti daiktų į wordwilde.

. Kaip išsiųstas Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus ,kuris nerodys jokių atnaujinkite informaciją.tikiuosi, jūs galite suprasti, ir nereikia atidaryti visus ginčus dėl nėra Stebėjimo Informaciją per apriboti laiką .Tikimės, kad jums gali žinoti, prieš tai vieta užsakymą .Atsiprašome už nepatogumus tai gali suteikia jums .AČIŪ IR LINKĖJIMAI.

APIE LOZIN PARDUOTUVĖ

. Lozin Parduotuvėje yra Aukso ir Profesinės Namai ir Sodas Tiekėjas Jntprojektai.lt, registruotų tiek Honkonge ir Shenzhen.Mes turime savo gamykloje, kad visi produktai.Mūsų pagrindiniai produktai yra Namai ir Sodas Produktų , tokių kaip Virtuvė,Valgomasis & baras , Švenčių & Party SuppliesPet Produktai, Namų Tekstilė, Namų Dekoro, Golfo prekės, Plaukų ir Burnos priežiūros priemones, Papuošalus, Batus ir pan .Mes teikiame visame pasaulyje didmeninė ir išskleidžiamajame laivo paslaugos į bet kurį klientų pasaulyje.

PASLAUGA

Patarimai: Jei jums reikia paskelbti TINKAMAI VERTĘ arba pakeisti PRODUKTO PAVADINIMAS padaryta muitinės tapo patogiau ,Prašome susisiekti su mumis laisvai prieš išsiunčiant .

GRĄŽINTI

Prašome atkreipti Dėmesį: Jei jums reikia paskelbti TINKAMAI VERTĘ arba pakeisti PRODUKTO PAVADINIMAS padaryta muitinės tapo patogiau ,Prašome susisiekti su mumis laisvai prieš išsiunčiant .

ATSILIEPIMAI:

Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris LZNS276
Spalva juoda
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
Prekės Pavadinimas SHACROXX
Suderinamos Prekės/Modelis nintendo

Panašūs produktai