HROYL Šiuolaikinės lotynų Šokių Bateliai Moterims Pramoginių Šokių Basutės Salsa Tango Bateliai Mergaitėms, Minkšti, Patogūs Bateliai Šokti

€13.49

-38%

€21.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: swing šokių bateliai vyrai, pagal užsakymą pagaminti lotynų šokių bateliai, lotynų moteris šokių sportbačiai, šokio kulnas, šiuolaikinės batelių moteris, moteris n tango bateliai, šokėjų bateliai, salsa, moterų šiuolaikinės batai auliukiniai, suknelė salsa, suknelė tango.

Parduotuvės gerbėjų: 5 pirmųjų užsakymų mėgautis +2% nuolaida---------------HROYL Šiuolaikinės lotynų Šokių Bateliai Moterims Pramoginių Šokių Basutės Salsa Tango Bateliai Mergaitėms, Minkšti, Patogūs Bateliai Šokti

Aukštos kokybės Odos Viršutinis, Klasikinės, Uždaros Kojų dizaino, modernus ir fashional.Pridėtas kulkšnies kryžiaus dirželis su pin sagtis.Neeilinis lankstus, jūs galite šokių visą dieną, ir nemanau, kad skauda koją Vidinis pamušalas yra pralaidžios orui, antibakterinis ir drėgmę sugeriančių suede Neslystantis padas,Saugiai ir sklandžiai Suderinamas su žmogaus kūno inžinerijos,Jums jaustis labiau pasitikintys ir patogiai

Mieli draugai:

Dydis diagrama yra ne standartas, ES ir JAV dydžio.Prašome pasirinkti dydį pagal jūsų pėdų ilgio ir dydžio diagramos.Paprastai draugai bus pasirinkti vieną dydis didesnis, kai pėda yra didesnė nei įprastai.Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Gali jums malonu apsipirkti.

Apie Mus

Mes,HROYL Oficialus Saugoti,teikti visų rūšių aukštos kokybės šokių bateliai jums(Pramoginių/lotynų Bateliai,Šokių Sportbačiai, Džiazo Bateliai,Pointe Batai,Minkšti Baleto Bateliai, Tango/Flamenko Bateliai,Bakstelėkite Batai ).Parėmėme pritaikyti Savo Prekės ženklą, Įvairių kulno aukštis ir vienintelis.Nieko jums reikia,nedvejodami kreipkitės į mus.

Apie Dydis

prašome pasirinkti dydį pagal jūsų pėdos ilgis.Jei jūsų kojos yra šiek tiek riebalų ir platus, prašome pasirinkti didesnį dydį.Jei negalite įsitikinkite, dydį, prašome susisiekti su mumis.Dėmesio: 1.Plotis batai yra normalus, Gal batai nėra tinkami per plonas ar per daug riebalų pėsčiomis. 2.Yra apie 0.01 cm--0.2 cm vidutinis klaidas dydžio diagramos. 3.Prašome priemonė ilgis koja taip, kaip parodyta paveikslėlyje:

Apie Spalvų

1.Mes parodysime čia realių nuotraukų,tačiau ji gali būti įvairių spalvų, skirtingų šviesos ir skirtingų kompiuterių. 2.Mes stengiamės kuo mažiau ją trypti ir tikrai prekių spalva vyrauja,taip pat susisiekite su mumis jei jums reikia daugiau realių nuotraukų, kad patvirtintumėte.

Apie Grįžtamąjį ryšį ir Po pardavimo

Būsime dėkingi, jei galite, skirkite kelias minutes ir palikti mums penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktu ir darbai.ir, jei jums reikia pagalbos,Prašome susisiekti su mumis laisvai.Prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Prašome suteikti mums šansą ,Mes stengiamės išspręsti problemas artimiausiu metu.

Šiltas greitai

1.Yra ventiliatoriai skatinimo mūsų parduotuvėje.Gausite daugiau, nuolaida, jei jūs po mūsų parduotuvėje. 2. Jei užsisakote daugiau nei 8 poros, prašome susisiekti su mumis ir mes citata jums pigiau.

Šokių Batų Tipas Pramoginių/Lotynų Bateliai
Moterų Lotynų Bateliai Dydis 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Salsa Šokių Bateliai Spalvas Juoda RoseGold Raudonas Auksas, Sidabras
Papuošalai Sagtis
Batviršio Medžiaga Oda
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Pamušalas Medvilnės Audinio
Prekės Pavadinimas HROYL
Modelio Numeris Girls Ballroom Dance Shoes DDYXMDMB
Uždaryti Tipas Slip-On
Salsa Sandalai Kulno Aukštis 3,5 CM/5,5 CM
Athletic Shoe Type Šokių Bateliai
Customized Dance Shoes Prekės ženklas
Kilmės KN(Kilmės)
Išleidimo Data Spring2019
Kulno Tipas Ploni Kulniukai
Kulno Aukštis Med (1 3/4" 2 3/4")
Shoe Width Medium(B, M)
Vidpadžio Medžiaga TPR
Padas Medžiaga Minkštas Padas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Klientų Aptarnavimas Remti Valiutų, Grąžinimo ir atlyginimo
Lytis Moteris, Suaugusių Moterų, Merginų, Mergaičių
Level Of Practice Professional

Panašūs produktai