Vonios Lentyna, Vonia, Dušas, Lentynos, Aliuminio Juoda Vonios Kampe Lentynos Prie Sienos Tvirtinamas Aliuminio Virtuvės Saugojimo Laikiklis Spice Rack

€7.99

-37%

€12.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: prieskonių virtuvės organizatorius, vonia, vonios aksesuarai, dvigubo sluoksnio batų stovo, vonios kampe lentynos, elegantiškas keychain, lentyna dušo, vystyklų organizatorius virtuvė, akmens vonios kambario aksesuarai, metalo prieskoniai organizatorius virtuvė, metalinės lentynos.

Šiltas patarimai:

1. Dėl vadovo matavimo, bus klaida 1-3 cm.prašau, atleisk.

2. Dėl šviesos ir stebėti fotografavimo metu, gali būti šiek tiek klaidų, tarp gaminio ir pats produktas.Prašome vyrauja natūra.Ačiū.

Vonios Lentyna, Vonia, Dušas, Lentynos, Aliuminio Juoda Vonios Kampe lentynos, Sienos Montuojamas Juodo Aliuminio Virtuvės Saugojimo turėtojas, Kalėdos, Nauji Metai

Atsiliepimai:

1. Jei jus tenkina mūsų produktus ir paslaugas, palikite 5-žvaigždučių atsiliepimus, būsime dėkingi (aprašyta, kaip 5 žvaigždučių, 5 žvaigždučių, komunikacijos, 5 žvaigždučių, pristatymo laiku).

2. Jei produktas jums gauti yra pažeista ar stilius yra negerai, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų, prašome susisiekti su mumis, mes susidoroti su jį už jus ir plėtoti geriausią sprendimą, jūsų pasitenkinimas yra mūsų motyvacija siekti geresnio.

Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Tipas Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos
dydis L
Medžiaga Metalo, Aliuminio lydinys
Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Kilmės KN(Kilmės)
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas Modelis
Modelio Numeris ZWJ01
Taikomas Vietos VIRTUVĖ
Nėra. Pakopų Vieną
Naudoti Prieskonių butelį ir vonios reikmenys

Panašūs produktai